F Ιστορίες για Δράκους στο Dragonology των Alex Kurtzman και Roberto Orci - FilmBoy Ιστορίες για Δράκους στο Dragonology των Alex Kurtzman και Roberto Orci - FilmBoy
  • Latest News

    Ιστορίες για Δράκους στο Dragonology των Alex Kurtzman και Roberto Orci

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Το αχώριστο δίδυμο των Alex Kurtzman και Roberto Orci θα προσπαθήσει να μας πείσει πως οι δράκοι υπάρχουν στ'αλήθεια.

    Όλα αυτά στο σενάριο του Dragonology, για το οποίο και όπως μας πληροφόρησε το The Hollywood Reporter, μόλις υπέγραψαν με τη Universal.

    Το επερχόμενο fantasy θα βασίζεται στα non-fiction βιβλία του Dugald A. Steer, στα οποία υποτίθεται πως οι δράκοι είναι υπαρκτά πλάσματα, όπως αποκαλύπτεται απ'τον βικτωριανό δρακολόγο Ernest Drake.

    Ένα βασικό θέμα του βιβλίου είναι ότι οι δράκοι θα πρέπει να μελετηθούν και να σέβονται με τον ίδιο τρόπο, σαν οποιοδήποτε σπάνιο είδος.

    Η γενική υπόθεση αφορά μια ομάδα ειδικών στην...



    ...δρακολογία, που πηγαίνουν σε μια παγκόσμια αναζήτηση για να εμποδίσουν έναν διεφθαρμένο άνθρωπο να αναλάβει τον έλεγχο των δράκων σε όλο τον κόσμο και να τους χρησιμοποιήσει για να εξαφανίσει την ανθρωπότητα.

    Ακούγεται ενδιαφέρον αν και τυποποιημένο, αλλά η αλήθεια είναι πως απ΄τον κινηματογράφο σπανίζουν οι σοβαρές dragon fantasy παραγωγές.

    Μέχρι στιγμής οι Orci και Kurtzman μάς έχουν παραδώσει τα δύο πρώτα Transformers, το reboot του Star Trek και το περσινό Cowboys and Aliens ενώ του χρόνου περιμένουμε από αυτούς το Star Trek 2 και το 2014 το sequel του Amazing Spiderman.

    Από εμπορικές περγαμηνές δηλαδή ούτε κρύο ούτε ζέστη αφού ακόμα και τα υπερεπιτυχημένα σε εισπράξεις Transformers, έχουν φάει θάψιμο από αρκετούς.

    Ας μάθουμε πρώτα και το σκηνοθέτη λέω γω και μετά μπορούμε να αρχίσουμε το κράξιμο ελεύθερα.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ιστορίες για Δράκους στο Dragonology των Alex Kurtzman και Roberto Orci Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top