F Η Αμερική υπό κατοχή στο trailer του remake Red Dawn - FilmBoy Η Αμερική υπό κατοχή στο trailer του remake Red Dawn - FilmBoy
  • Latest News

    Η Αμερική υπό κατοχή στο trailer του remake Red Dawn

    Τέσσερα χρόνια πριν, όταν και ανακοινώθηκε το remake του Red Dawn, το πολιτιστικό κλίμα στην Αμερική ήταν ακόμη έντονο από τις δεξιές πολιτικές που διαφαίνονται και στην υπόθεση της ταινίας.

    Αυτό ήταν και ένα από τα στοιχεία που έκαναν το original του 1984 (σε σκηνοθεσία John Milius και πρωταγωνιστή τον Patrick Swayze) τόσο επιτυχημένο στην εποχή Ρέιγκαν, ένα σπάνιο
    Συντηρητικών πολιτικών πεποιθήσεων προϊόν του Hollywood που ήταν ευθαρσώς υπέρ του Στρατού, καθοδηγούμενο από τις προσωπικές πεποιθήσεις του σκηνοθέτη του.

    Χάρη στα οικονομικά προβλήματα της MGM η κυκλοφορία άργησε κάτι χρόνια, και αν με ρωτάτε αν μπορεί να έχει η ταινία την ίδια απήχηση και εν έτη 2012, ή αν η Βόρεια Κορέα είναι πιθανή εισβολέας στην Αμερική όπως κάποτε η Σ.Ένωση, θα απαντούσα αρνητικά και στα δύο.

    Πάντως, φαίνεται ότι ο Chris Hemsworth έχει γίνει ένας πολύ γνωστός ηθοποιός χάρη στο Thor και το The Avengers, και το νέο trailer το εκμεταλλεύεται αυτό.

    Το cast περιλαμβάνει ακόμη τους Jeffrey Dean Morgan, Josh Hutcherson, Adrianne Palicki, Isabel Lucas και Connor Cruise (ο θιοθετημένος γιος του Tom).

    Το Red Dawn αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 21 Νοεμβρίου.
    Εντυπώσεις;


     

    Red Dawn trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Αμερική υπό κατοχή στο trailer του remake Red Dawn Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top