F The Trouble With Bliss - FilmBoy The Trouble With Bliss - FilmBoy
  • Latest News

    The Trouble With Bliss

    Βασισμένο στο κάπως kinky μυθιστόρημα ‘East Fifth Bliss’ του ιδιόμορφου συγγραφέα Douglas Light και προσαρμοσμένο για τη μεγάλη οθόνη από τον σκηνοθέτη Michael Knowles, το The Trouble With Bliss είναι άλλη μια από αυτές τις New York low budget ταινίες που φαίνεται να γίνονται για να κρατάνε μακριά από την ανεργία τους ντόπιους ηθοποιούς.

    Αν και οφείλω να ομολογήσω ότι βλέποντας το trailer νομίζω ότι αυτή η κωμική σάτιρα έχει μερικά πράγματα που ίσως τη τοποθετούν ένα κλικ πάνω από το γενικό κανόνα της μετριότητας.

    Όχι πολύ επάνω, αλλά ίσως αξίζει να μεταφερθείτε για μιάμιση ώρα στον East Fifth δρόμο της Νέας Υόρκης, εκεί όπου εξελίσσεται αυτό το ιδιότροπο παραμύθι της σύγχρονης εποχής.

    Ο Michael C. Hall (Peep World) παίζει τον χαρακτήρα του τίτλου, τον Morris Bliss, έναν άνεργο 35άρι που εξακολουθεί να ζει στο διαμέρισμα του γκρινιάρη πατέρα του (Peter Fonda).

    Ο Morris είναι από αυτούς τους χαρακτήρες που έχουμε συνηθίσει να συναντούμε σε ταινίες του είδους...



    ... – έχασε την αγαπημένη του Ελληνίδα μητέρα όταν ήταν παιδί, παίρνει βραβείο στο να τα κάνει θάλασσα με ο,τιδήποτε καταπιαστεί, αλλά είναι μεγάλη ψυχή και, ο κακομοίρης, βάζει πινέζες στο χάρτη για τα μέρη που θα ήθελε να επισκεφτεί.

    Η επεισοδιακή ιστορία λαμβάνει χώρα μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο στο οποίο ο Bliss γνωρίζει την όμορφη αλλά μανιακή 18χρονη Stephanie (Brie Larson, 21 Jump Street) και μπλέκει σε μια σειρά από ‘πολύχρωμες’ περιπέτειες με μερικούς τρελαμένους γείτονες.

    Στη πραγματικότητα είναι ‘τυχαίες’ συναντήσεις με ένα κάρο παράξενους χαρακτήρες, οι οποίοι λένε διάφορες ιστορίες, εμπλουτισμένες με (άσκοπες;) μαυρόασπρες αναδρομές στο παρελθόν. 


    Υπάρχει η καυλιάρα γειτόνισσα του κάτω ορόφου (Lucy Liu, Detachment), ένας πρόσχαρος αλλά ξεχασμένος πρώην συμμαθητής (Brad William Henke) ο οποίος είναι επίσης και ο πατέρας της Stephanie (!) και ένας παράξενος looser (Chris Messina, Like Crazy) αναμεμειγμένος με μια μυστική αίρεση.

    Πώς θα καταφέρει ο Morris να βρει το δρόμο του μέσα από τα ενοχλητικά οδοφράγματα που διέπουν την απαθή ζωή του και απλά να βρει ξανά το δρόμο προς …το κρεβάτι του;

    Λοιπόν, αυτό θα το μάθετε όταν αποφασίσετε να δείτε αυτή την ήπια αλλά ιδιότροπη κωμωδία του Manhattan.

    Το The Trouble With Bliss, που έχει κακές κριτικές συνολικά, προβλήθηκε σε μία αμερικάνικη αίθουσα στις 23 Μαρτίου, και δεν ανέβηκε ποτέ πάνω από 4 (άδειες) αίθουσες, κλείνοντας με $13 χιλιάδες εισπράξεις!

    The Trouble With Bliss trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Trouble With Bliss Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top