F Reuniting the Rubins - FilmBoy Reuniting the Rubins - FilmBoy
  • Latest News

    Reuniting the Rubins

    Αρχικά, το Reuniting the Rubins φαινόταν να είναι μια ενδεχομένως γοητευτική Βρετανική κομεντί.

    Η οικεία υπόθεση μιας εκκεντρικής οικογένειας σε κρίση, λογικά θα έβρισκε ανταπόκριση στο ανεξάρτητο κοινό, που άλλωστε έχει αποθεώσει τέτοιες indie κομεντί στο παρελθόν.

    Ατυχώς χαρακτηρισμένο ως ο τελευταίος απόγονος του Little Miss Sunshine ή ακόμη και του The Full Monty, τελικά η παρθενική ταινία του Yoav Factor αποδεικνύεται ως μια θλιβερή στερεότυπη μετριότητα και ως η πιο αδύναμη από δεκάδες απομιμήσεις των παραπάνω επιτυχιών.

    Μόνο έτσι μπορεί να μεταφραστεί το ολοστρόγγυλο 0% στο Rotten Tomatoes, που πρακτικά σημαίνει ότι από τις 18 δημοσιευμένες κριτικές, όλες είναι κακές!

    Ωστόσο, υπάρχει κι ένας πιθανός λόγος για να δεις το φιλμ: Η παρουσία του Timothy Spall στο κεντρικό ρόλο.


    Ο χήρος Lenny (Timothy Spall, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2) πρόκειται να ξεκινήσει μια σόλο κρουαζιέρα, όταν αναγκάζεται να γυρίσει άρον άρον χάρη στην επιτακτική μητέρα του (η 85χρονη σήμερα Honor Blackman, ένα από τα πρώτα κορίτσια του James Bond στο Goldfinger του 1964 ως Pussy Galore, δίπλα στον Sean Connery).

    Αισθανόμενη ότι η ζωή της πλησιάζει στο τέλος, επιμένει να συγκεντρωθούν τα εγγόνια της για μια τελευταία φορά μαζί, και μάλιστα έχει επαναγοράσει και το παλιό σπίτι τους για αυτό το σκοπό.

    Το πρόβλημα είναι ότι τα τέσσερα παιδιά του Lenny δεν μιλιούνται εδώ και πολλά χρόνια.

    Ο Danny (James Callis) είναι ένας αδίστακτος καπιταλιστής πολυεθνικής που πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και που έχει χρόνο για να ασχοληθεί με την οικονομική εκμετάλλευση του Τρίτου Κόσμου, αλλά καθόλου για να ασχοληθεί με το γιο του (Theo Stevenson), του οποίου τη μητέρα χώρισε. 



    Το αντίθετό του είναι η Andie (Rhona Mitra), μία αποφασισμένη ακτιβίστρια που μάχεται σε κάποια εμπόλεμη αφρικανική χώρα.

    Ο Jonathan (Hugh O'Conor), είναι ένας ορθόδοξος ραβίνος και δάσκαλος του Εβραϊσμού στην Ιερουσαλήμ, με δύο παιδιά και ένα τρίτο στο δρόμο.

    Τελευταίος (και με μικρότερη εμφάνιση στην οθόνη) είναι ο Clarity, ή αλλιώς Charlie (Asier Newman, The Broken), ένας βουδιστής μοναχός που έχει προσκυνητές-οπαδούς που τον αντιμετωπίζουν σαν ένα είδος ανθρώπινης κρυστάλλινης σφαίρας.

    Ο δυστυχής πατέρας Lenny θα φέρει τα παιδιά του στην ίδια στέγη για λίγες μέρες, προκαλώντας κραυγές, καυγάδες και ευφυολογήματα περί καλής οικογένειας και καλών τρόπων ζωής.

    Το Reuniting the Rubins έκανε πρεμιέρα σε 2 άδειες αίθουσες της Αμερικής στις 16 Μαρτίου, αλλά ούτε και στη πατρίδα του πήγε καλά.

    Reuniting The Rubins trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Reuniting the Rubins Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top