F Poster: Lincoln, Bangkok Revenge, That's What She Said, My Uncle Rafael, Looper - FilmBoy Poster: Lincoln, Bangkok Revenge, That's What She Said, My Uncle Rafael, Looper - FilmBoy
  • Latest News

    Poster: Lincoln, Bangkok Revenge, That's What She Said, My Uncle Rafael, Looper

    Καλή εβδομάδα σε όλους σας.

    Δε θέλω να φανώ κακός, αλλά θέλω να έχετε επιστρέψει όλοι από τις διακοπές, γιατί η σεζόν στο FilmBoy προβλέπεται συναρπαστική, και ανυπομονώ να αρχίσει.

    17 Καινούργια poster είχαμε τις τελευταίες μέρες, από τα οποία οι πρεμιέρες είναι το 1ο poster του Lincoln, το 1ο poster του δραματικού Least Among Saints, το 1ο poster του My Uncle Rafael, το 1ο αμερικάνικο poster για το Bangkok Revenge και το 1ο poster της κωμωδίας That’s What She Said.

    Στα υπόλοιπα, έχουμε από δύο νέα character posters για τα Looper και Lawless, το νέο poster του Machete Kills, ένα τρίτο poster για το Now Is Good, το 2ο poster του Killing Them Softly, το 2ο poster του Trouble With the Curve, το πανέμορφο νέο poster για το Life of Pi, το 3ο poster του The Ambassador, άλλο ένα poster για το Hotel Transylvania και το νέο poster για την επανακυκλοφορία του Monsters Inc. 3D.

    Δείτε τα όλα στη συνέχεια.


















    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Poster: Lincoln, Bangkok Revenge, That's What She Said, My Uncle Rafael, Looper Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top