F Ο Arnold Schwartzenegger έχει άλλη μια ευκαιρία στο trailer του The Last Stand - FilmBoy Ο Arnold Schwartzenegger έχει άλλη μια ευκαιρία στο trailer του The Last Stand - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Arnold Schwartzenegger έχει άλλη μια ευκαιρία στο trailer του The Last Stand

    Γνωρίζετε την αγάπη (μάλλον λατρεία) του site στον Kim Jee-woon, σκηνοθέτη του πολύ καλού A Tale of Two Sisters, του απίστευτου The Good the Bad the Weird και του αριστουργήματος I Saw the Devil.

    Θα σας έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν ανησύχησα με την ανακοίνωση της πρόθεσης του να κάνει ένα Hollywood φιλμ, γιατί πολλοί ξένοι σκηνοθέτες έκαναν το άλμα στη δόξα και το χρήμα, μόνο για να δουν το ταλέντο τους να απορροφάται από ετσιθελικές αποφάσεις των studio και από …αμερικανίστικα σενάρια.

    Το ότι στη ταινία του θα πρωταγωνιστεί ο Arnold Schwartzenegger στον 1ο του πρωταγωνιστικό ρόλο μετά το Terminator 3 το 2003, μόνο χειρότερα τα έκανε τα πράγματα.

    Το The Last Stand έβγαλε το επίσημο trailer μαζί με αυτό του Bullet to the Head του Stallone, σε μια βδομάδα που αρχίζει να προβάλλεται το Expendables 2.

    Οι promos των studio έχουν γίνει πολύ προβλέψιμοι.

    Anyway, το The Last Stand βγαίνει στην Αμερική το Γενάρη, ως τότε όμως εμείς έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση από το 1ο trailer.

    Α, ρε Jee-woon, τι θα μας αναγκάσεις να δούμε…




    The Last Stand trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Arnold Schwartzenegger έχει άλλη μια ευκαιρία στο trailer του The Last Stand Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top