F Οι Νέες Ταινίες της εβδομάδας από 23/8/2012 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της εβδομάδας από 23/8/2012 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της εβδομάδας από 23/8/2012

    Δεν ξέρω αν υπάρχουν φίλοι που επέστρεψαν άρον άρον από τις διακοπές τους για να είναι εδώ στη πρεμιέρα της πιο αναμενόμενης ταινίας της χρονιάς.

    Αυτό που ξέρω είναι ότι το spoiler post του Dark Knight Rises έχει ήδη μεγάλο τριψήφιο νούμερο επισκεπτών, και προβλέπω να το συζητάμε μέχρι τα Χριστούγεννα.


    O Batman και Bruce Wayne (Christian Bale) βρίσκεται σε απόλυτη απομόνωση στην έπαυλη του προς μεγάλη απογοήτευση του πιστού υπηρέτη Alfred (Michael Caine), ο οποίος αποδοκιμάζει το αφεντικό του για την αδράνεια και τον κατηγορεί ότι περιμένει το κακό να τον βρει.

    Ο Bruce αναγκάζεται να βγει στο προσκήνιο εξ αιτίας της Selina Kyle (Anne Hathaway), μια έξυπνη κι ευλύγιστη διαρρήκτης που κλέβει τα δακτυλικά του αποτυπώματα και ένα περιδέραιο από το χρηματοκιβώτιό του, ενώ υποδυόταν τη καμαριέρα στο αρχοντικό.

    Την ίδια στιγμή, κρυμμένος στους υπονόμους της πόλης μαζί με συναδέλφους-κακοποιούς, ο Bane ξεκινά την επίθεση του.


    Ted (7/10), του Seth MacFarlane.

    Ο Ted είναι ένα άκρως πρόστυχο και διεφθαρμένο λούτρινο πλάσμα που οι συνήθειες του περιορίζονται στο να μαστουρώνει και να διασκεδάζει, ενώ ο John (Mark Wahlberg) έχει κατακτήσει την κοπέλα των ονείρων του, (Mila Kunis) και μια αρκετά καλή θέση, σε μια δουλειά όμως που απεχθάνεται.

    Η Lori πλέον έχει αγανακτήσει με την παιδιάστικη συμπεριφορά του John και με τον ανεκδιήγητο φίλο του, ο John νιώθει πως πρέπει να κάνει μια επιλογή ζωής και ο Ted ...παραμένει ο Ted!



    Η Margot (Michelle Williams) είναι παντρεμένη εδώ και πέντε χρόνια με τον Lou (Seth Rogen) και ο Daniel (Luke Kirby) είναι ένας νέος άντρας που κάνει δουλειές του ποδαριού για να συντηρεί τον εαυτό του, αν και κάπου μέσα του κρύβει τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες.

    Όσο ο καιρός περνά, η Margot παρόλο που ειλικρινά αγάπησε τον Lou, συνειδητοποιεί πως πλέον δεν είναι ερωτευμένη μαζί του.

    Παίζονται ακόμη:

    Για Όλα Φταίει τα’όνομά σου (Le Prenom), των Ματιέ Ντελαπόρτ και Αλεξάντρ ντε λα Πατελιέρ.

    Γαλλική κωμωδία όπου πέντε συγγενείς και φίλοι συναντιούνται για ένα δείπνο, το οποίο παίρνει μια απροσδόκητη τροπή όταν ένας από τους συνδαιτυμόνες ανακοινώνει πως σκοπεύει να ονομάσει το παιδί του … Αντόλφ.

    Καλό Σινεμά.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της εβδομάδας από 23/8/2012 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top