F Νέο trailer για το γκανγκστερικό Lawless με το απίστευτο cast - FilmBoy Νέο trailer για το γκανγκστερικό Lawless με το απίστευτο cast - FilmBoy
  • Latest News

    Νέο trailer για το γκανγκστερικό Lawless με το απίστευτο cast

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Μια απ΄τις καλές περιπτώσεις trailer ήταν το δεύτερο του Lawless, που κυκλοφόρησε από Yahoo! Movies πριν λίγες μέρες, γιατί ήταν από αυτά που δεν είδες ούτε λίγα ούτε υπερβολικά πολλά, παρά μόνο αυτά που σου χρειάζονταν για να σχηματίσεις εντυπώσεις.

    Η σκηνοθεσία είναι του John Hillcoat (The Proposition, The Road) σε σενάριο του γνωστού μουσικού, πλέον και σκηνοθέτη-σεναριογράφου Nick Cave.

    Μάλιστα αυτή είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζονται μετά το σενάριο του Cave για το Proposition και είναι βασισμένο στη νουβέλα "The Wettest County in the World" του Matt Bondurant.

    Το βιβλίο περιγράφει τις ιστορίες του παππού και των αδερφών του συγγραφέα, οι οποίοι την εποχή του οικονομικού κραχ έκαναν λαθρεμπόριο αλκοόλ.
    Πάρε σόι να χαρείς δηλαδή...




    Μια επική όπως λέγεται γκάνγκστερ ταινία, το Lawless ακολουθεί την αληθινή ιστορία των διαβόητων Bondurant Brothers.

    Τα τρία αδέρφια έκαναν λαθρεμπόριο στην περιοχή της Βιρτζίνια την εποχή της Ποταπαγόρευσης, κυνηγώντας το δικό τους Αμερικάνικο Όνειρο και η πίστη τους θα τεθεί σε δοκιμασία, με φόντο το περιβόητο κύμα εγκληματικότητας της χώρας εκείνη την εποχή.

    Ξεχωριστό καστ που συνδυάζει νέους και καθιερωμένους με σταθερά ανερχόμενους ηθοποιούς.

    Τα αδέρφια υποδύονται οι Tom Hardy, Shia LaBeouf και ο νεοφερμένος Jason Clarke, ο Gary Oldman έναν γκάνγκστερ και ο Guy Pearce τον αστυνομικό που τους καταδιώκει ενώ θα συμμετέχουν και οι Jessica Chastain, Mia Wasikowska.

    Ποιους άλλους θέλετε;

    Αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία παρά λίγο να μην έβγαινε ποτέ στη μεγάλη οθόνη εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων, ενώ μέχρι πρότεινος ήταν γνωστό ως "The Wettest County".

    Προσωπικά μου άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων και ειδικά για τους Hardy, Chastain, Oldman δεν μπορείς να έχεις αμφιβολίες, ενώ ακόμη και ο LaBeouf φαίνεται να μην ενοχλεί.

    Αναμένουμε γερό γκανγκστερικό φιλμ εποχής, ισόποσα μοιρασμένο σε δράση και εξερεύνηση χαρακτήρων.

    Το Lawless θα...εγκληματίσει στις αίθουσες της Αμερικής 29 Αυγούστου και το περιμένουμε και μεις με περισσή αναμονή!

    Lawless trailer 2 από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέο trailer για το γκανγκστερικό Lawless με το απίστευτο cast Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top