F The Decoy Bride - FilmBoy The Decoy Bride - FilmBoy
  • Latest News

    The Decoy Bride

    Χωρίς καμία αίσθηση πολιτισμικής κατωτερότητας (τί λέω, δεν είμαι αμερικανός) ή καλύτερα, με το πλεονέκτημα του ουδέτερου παρατηρητή (τώρα μάλιστα), όταν πρόκειται για ρομαντικές κομεντί από τη Βρετανία τολμώ να πω ότι συνήθως είναι εξίσου ανόητες με τις αμερικάνικες.

    Φυσικά, οι προφορά μπορεί να κάνει την κάθε ατάκα να ηχεί πιο έξυπνη, και οι βαριές σκοτσέζικες (ή ιρλανδικές) προφορές να είναι προτιμότερες από την ουδέτερη  αμερικάνικη (αν και προσωπικά λατρεύω την country-american accent του Νότου, γνωρίζω όμως ότι είμαι μειοψηφία), η ουσία παραμένει η ίδια.

    Αρκεί να θυμηθείτε το Leap Year πρόπερσι …είμαι σίγουρος ότι δεν χρειάζεται να συνεχίσω, αυτό αρκεί.

    Ελπίζοντας ότι το The Decoy Bride δε θα είναι τόσο κακό όσο εκείνο, θα πρέπει δυστυχώς να τονίσω μερικές ομοιότητες που δεν μπορείς να μην τις προσέξεις.

    Καταρχάς, το στόρι της αμερικανίδας που πηγαίνει σε Σκοτσέζικο απομονωμένο χωριό όπου βρίσκει τον έρωτα της ζωής της, είναι κοινό.

    Επίσης κοινή είναι η προσθήκη μιας γνωστής σταρ στο ρόλο της αμερικανίδας, ανάμεσα σε λιγότερο γνωστούς Βρετανούς ηθοποιούς (εκεί η Amy Adams, εδώ η Alice Eve).
    Σύγκριση κι αυτή…


    Η πιο διάσημη ηθοποιός στον κόσμο, η Lara (Alice Eve, The Raven) ανυπομονεί να παντρευτεί τον συγγραφέα James (David Tennant, Fright Night), ο οποίος έκανε την περιουσία του γράφοντας για το Hegg, ένα μικρό νησί της Σκωτίας.

    Ελπίζοντας να αποφύγουν τους paparazzi, η Lara και ο James πηγαίνουν μυστικά στο Hegg για τη μυστική τελετή του γάμου τους, αλλά τα σχέδιά τους ανατρέπονται όταν ένας επίμονος φωτογράφος αποκαλύπτεται μπροστά τους, αναγκάζοντας την ηθοποιό να κρυφτεί.


    Εβρισκόμενοι σε κατάσταση πανικού, οι ατζέντηδες Steve (Michael Urie) και Emma (Sally Phillips, που έγραψε και το σενάριο) βρίσκουν μία ψεύτικη νύφη στο πρόσωπο της Katie (Kelly Macdonald, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2), μία ντόπια που πρόσφατα επέστρεψε στη γενέτειρά της, μετά από μια αποτυχημένη σχέση και μια επαγγελματική γκάφα, καταλήγοντας να γράφει τουριστικούς οδηγούς για το νησί.

    Όταν ο γάμος-απάτη εξελίσσεται σε ένα πολύ επικίνδυνο ζήτημα νομιμότητας, ο James και η Katie προσπαθούν να βγάλουν το διαζύγιο στα γρήγορα, αλλά θα βρεθούν με αναπτυσσόμενα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον.

    Το The Decoy Bride είναι η δεύτερη κινηματογραφική προσπάθεια της σκηνοθέτιδας Sheree Folkson, μετά από πολλά χρόνια ασχολίας στη τηλεόραση, αλλά οι περισσότερες κριτικές δεν είναι καλές.

    Πέρασε στα ψηλά στις περσινές Κάννες, ενώ προβλήθηκε σε λίγες αίθουσες της Αμερικής στις 9 Μαρτίου.


    The Decoy Bride trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Decoy Bride Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top