F Horror review: Piranha 3DD, Homeland, The Shock Labyrinth, Humans vs Zombies - FilmBoy Horror review: Piranha 3DD, Homeland, The Shock Labyrinth, Humans vs Zombies - FilmBoy
  • Latest News

    Horror review: Piranha 3DD, Homeland, The Shock Labyrinth, Humans vs Zombies

    Από τότε που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy συνεχίζει κάθε Τετάρτη να παρουσιάζει τα τέσσερα σπουδαιότερα review ταινιών τρόμου, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στο Horrorant.


    Piranha 3DD review

    Δύο χρόνια πριν, το Piranha 3D του Alexandre Aja (High Tension, The Hills Have Eyes) αποτέλεσε για τους horror fans κάτι παραπάνω από ευχάριστη έκπληξη.

    Ένα απολαυστικό b-movie που δεν τσιγκουνευόταν ούτε σε επίπεδο gore (ποιος μπορεί να ξεχάσει το απίστευτα αιματηρό και βίαιο εικοσάλεπτο της επίθεσης των σαρκοβόρων ψαριών), ούτε σε επίπεδο ευρηματικότητας και χιούμορ, αλλά ούτε και σε επίπεδο επίδειξης των προσόντων των διακοσμητικών σιλικονάτων καλλονών.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    Homeland: Season 1 review

    Ως τώρα στο Horrorant δεν είχε τύχει ή μάλλον δεν μας είχε δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθούμε με το αρκετά διαδεδομένο είδος των κατασκοπικο-πολιτικών θρίλερ.

    Μια αρκετά ενδιαφέρουσα κατηγορία που μεσουράνησε τη δεκαετία του 70’, απέκτησε το δικό της φανατικό κοινό και επανέκαμψε δυναμικά τη δεκαετία του 2000 δημιουργώντας νέα δεδομένα τόσο στον κινηματογράφο (The Bourne Trilogy) όσο και στην TV (24).
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    The Shock Labyrinth 3D review

    Το Haunted Hospital είναι προφανώς – εκτός από το κλισέ θέμα πολλών ταινιών τρόμου – η μεγαλύτερη σε όγκο, ατραξιόν ‘στοιχειωμένου’ σπιτιού σε amusement park, και θα το βρείτε όσοι επισκεφτείτε το Fuji-Q Highland στο Yamanashi της Ιαπωνίας.

    Από την άλλη, ο Takashi Shimizu είναι ένα icon στο Γιαπωνέζικο σινεμά τρόμου, ως δημιουργός των Ju-on και των αμερικάνικων remake The Grudge.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    Ηumans vs. Zombies review

    Το 2005, δυο φοιτητές από το Goucher College της Βαλτιμόρης δημιούργησαν ένα live action παιχνίδι ρόλων, που περιλάμβανε nerf guns (όπλα-εκτοξευτήρες) και ‘ζόμπι’ να κυνηγάνε ‘humans’, και το ονόμασαν κυνικά Humans vs. Zombies.

    Το παιχνίδι έχει τη δική του ιστοσελίδα, και είναι πλέον αρκετά δημοφιλές στις πανεπιστημιουπόλεις σε όλη τη χώρα της Αμερικής, σε σημείο που ορισμένες διευθύνσεις πανεπιστημίων κινήθηκαν για την απαγόρευση ή τον περιορισμό του, στον απόηχο των πυροβολισμών στο Virginia Tech University.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror review: Piranha 3DD, Homeland, The Shock Labyrinth, Humans vs Zombies Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top