F Το γλυκόπικρο Flamingo Thief το επόμενο φιλμ του Will ferrell - FilmBoy Το γλυκόπικρο Flamingo Thief το επόμενο φιλμ του Will ferrell - FilmBoy
  • Latest News

    Το γλυκόπικρο Flamingo Thief το επόμενο φιλμ του Will ferrell


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Ο Graig Gillespie σκηνοθέτησε πρόσφατα το πολύ καλό Lars and the Real Girl (2007) με Ryan Gosling και το περσινό, αρκετά αξιόλογο remake του Fright Night.

    Επόμενο στα σχέδια του σύμφωνα με το Variety είναι η μεταφορά της νουβέλας Flamingo Thief (2010), από την συγγραφέα Susan Trott.
    Το βιβλίο περιγράφεται ως εξής:

    "Ο καθένας διαχειρίζεται διαφορετικά τη θλίψη.
    Αλλά κανένας τόσο διαφορετικά όσο ο πολυεκατομμυριούχος Tim "Juice King" Forester, που έχασε το γιο του πριν από ένα χρόνο.

    Προσπαθώντας να συνεχίσει την ζωή του, αρχίζει μέσα στην απελπισία του να κλέβει...φλαμίνγκο, κάτι που του έδινε όλο και μεγαλύτερη ευχαρίστηση...


    Μέχρι που σιγά σιγά οδηγείται σε κακούργημα μεγάλης κλοπής, φτάνει να πυροβολείται από ένα άτομο, να πυροβολείται και από άλλον ενώ χάνει επιχείρηση και σύζυγο.

    Παρ΄όλα αυτά νιώθει καλύτερα μιας και οι κλοπές κάνουν την καρδιά του να χτυπά, τον κρατάνε ζωντανό και νιώθει πως περνάει υπέροχες στιγμές.

    Αλλά πως θα καταλήξει όλο αυτό;
    Πιθανότατα στη φυλακή.

    Το Flamingo Thief είναι μια αστεία και γλυκόπικρη ιστορία για την αγάπη, την απώλεια, την οικογένεια, τα...φρούτα και τα...φλαμίνγκο, ενώ ο αναγνώστης δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεχάσει τον Tim Forester με τον καταστροφικό τρόπο που αντιμετωπίζει την θλίψη αλλά και την καρδιά του που είναι γεμάτη με αγάπη.
    "

    Σε παραγωγή της Red Hour των Ben Stiller και Stuart Cornfeld και σενάριο του Michae LeSieur (You, Me and Dupree), η ταινία δεν έχει ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

    Πρωταγωνιστής όμως θα είναι ο...Will Ferrell!
    Ομολογουμένως δεν θα μπορούσαν να βρουν καταλληλότερο, για μια καταφανέστατα παράξενη αλλά και γλυκόπικρη ιστορία.

    Αρκεί να θυμηθούμε την πολύ καλή ερμηνεία του στο Strange Than Fiction.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το γλυκόπικρο Flamingo Thief το επόμενο φιλμ του Will ferrell Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top