F FilmBoy Pictures: Η νέα ελληνική εταιρεία διανομής! - FilmBoy FilmBoy Pictures: Η νέα ελληνική εταιρεία διανομής! - FilmBoy
  • Latest News

    FilmBoy Pictures: Η νέα ελληνική εταιρεία διανομής!


    I won’t follow no footsteps, I’ll make on my own.

    Αυτός ο στίχος του Eminem αποτελεί προσωπική στάση ζωής από τα χρόνια που έζησα στην Αμερική και δεν έχω πάψει στιγμή να τον έχω στο μυαλό μου σε οτιδήποτε προσπαθώ να επιτύχω, μικρό ή μικρότερο.

    Το FilmBoy μπορεί να έχει πολλά στραβά ακόμα παρά τη μεγάλη απήχηση του, αλλά κανείς νομίζω δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πάθος και τη πρωτοπορία του δημιουργού του.

    Αλλά η νέα προσπάθεια που επιχειρώ, είναι σίγουρα μεγαλύτερη και πιο τολμηρή από οτιδήποτε έχω σκεφτεί μέχρι τώρα σε αυτό το 3χρονο ταξίδι του FilmBoy.

    Με ιδιαίτερη περηφάνια σας ανακοινώνω την ίδρυση της FilmBoy Pictures, μιας νέας  εταιρείας διανομής που στόχο έχει να φέρει ταινίες τρόμου στις ελληνικές αίθουσες.

    Ένα εγχείρημα φιλόδοξο και πρωτοποριακό, αλλά και με μεγάλες δυσκολίες και επικίνδυνα μεγάλο οικονομικό ρίσκο, ωστόσο σας υπόσχομαι ότι έχει δουλευτεί πολλούς μήνες τώρα, με κάποια σπουδαία αποτελέσματα ήδη.

    Έχουμε έρθει σε καταρχήν συμφωνία με μεγάλη αλυσίδα multiplex κινηματογράφων, και συμφωνήσαμε και με μεμονωμένες αίθουσες (και θα συμφωνήσουμε και με άλλες), ώστε η πρώτη μας ταινία να προβληθεί σχεδόν σε ευρεία διανομή σε ολόκληρη την Ελλάδα!

    Σημειώστε ότι αυτό επιτυγχάνεται σπάνια από νεοϊδρυθείσα εταιρεία.

    Στόχος μας είναι η πρώτη μας ταινία (την οποία διαπραγματευόμαστε επί μήνες και μόλις κλειστεί και τυπικά η συμφωνία, θα ανακοινωθεί με πανηγυρικό τρόπο) να βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο, αλλά από τον Αύγουστο θα υπάρχει όλο το promo υλικό (trailer, poster κλπ).

    Δεν μπορώ να πω πολλά ακόμα (ο χώρος που μόλις μπήκαμε είναι πολύ ανταγωνιστικός), πέρα από το ότι η FilmBoy Pictures ήρθε για να μείνει, προς όφελος φυσικά των ελλήνων κινηματογραφόφιλων.

    Κωνσταντίνος Χατζηπαπάς.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: FilmBoy Pictures: Η νέα ελληνική εταιρεία διανομής! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top