F Extended trailer του sci-fi Cloud Atlas με Tom Hanks και Halle Berry - FilmBoy Extended trailer του sci-fi Cloud Atlas με Tom Hanks και Halle Berry - FilmBoy
  • Latest News

    Extended trailer του sci-fi Cloud Atlas με Tom Hanks και Halle Berry

    Τα μυθιστορήματα του David Mitchell ασχολούνται με πολυεπίπεδες υποθέσεις, έχουν ένα πολύπλοκο πλήθος χαρακτήρων και αντιμετωπίζουν μεγάλα και πολύπλοκα θέματα.
    Τουλάχιστον έτσι ακούω.

    Ένα από αυτά, το Cloud Atlas, είναι ένα από τα αγαπημένα πολλών, αλλά ακόμη και εκείνοι που θα ήθελαν να δουν μια κινηματογραφική εκδοχή επέμεναν κατηγορηματικά ότι μια τέτοια προσπάθεια θα ήταν μια ανόητη και άκαρπη προσπάθεια.

    Αυτό δεν άλλαξε τη γνώμη των Tom Tykwer και Andy και Lana Wachowski που είχαν ανακοινώσει ότι είχαν γράψει ένα σενάριο και έψαχναν για χρηματοδότηση και διανομή.

    Σήμερα το επίσημο trailer είναι εδώ και …μαντέψτε ποια έγινε μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της υπόλοιπης χρονιάς...




    Η επίσημη σύνοψη λέει ότι το Cloud Atlas…διερευνά το πώς οι ενέργειες και οι συνέπειες τους στη ζωή ενός ατόμου έχουν αντίκτυπο στις ζωές των άλλων κατά το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. 

    Δράση, μυστήριο και ρομαντισμός μπλέκονται θεαματικά μέσα από μια ιστορία όπου μια ψυχή διαμορφώνεται από έναν δολοφόνο σε έναν ήρωα, και μια απλή πράξη καλοσύνης ξεπερνά τους αιώνες για να εμπνεύσει μια επανάσταση στο απώτερο μέλλον.'

    Πρωταγωνιστούν οι Tom Hanks, Halle Berry, Susan Sarandon, Hugh Grant, Hugo Weaving, Jim Sturgess, James D'Arcy και David Gyasi.

    Πρεμιέρα στην Αμερική στις 26 Οκτώβρη.
    Πώς σας φαίνεται;



    Cloud Atlas extended trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Extended trailer του sci-fi Cloud Atlas με Tom Hanks και Halle Berry Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top