F Σε 2 ταινίες το τελευταίο βιβλίο του Hunger Games και τα νεότερα από το cast - FilmBoy Σε 2 ταινίες το τελευταίο βιβλίο του Hunger Games και τα νεότερα από το cast - FilmBoy
  • Latest News

    Σε 2 ταινίες το τελευταίο βιβλίο του Hunger Games και τα νεότερα από το cast

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις για το Hunger Games franchise.

    Αρχικά και όσον αφορά το κάστινγκ, ο Philip Seymour Hoffman επιβεβαιώθηκε και επίσημα για το ρόλο του Plutarch Heavensbee, νέου Head Gamemaker των Αγώνων Πείνας.

    Έτσι και μέχρι στιγμής στο sequel Cathing Fire, του Francis Lawrence (Constantine, I am Legend, Water For Elephants), έχουμε την επιστροφή των Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Lenny Kravitz, Elizabeth Banks, Stanley Tucci, Donald Sutherland, Toby Jones και Woody Harrelson, με την προσθήκη των νεοφερμένων Jena Malone και Philip Seymour Hoffman.

    Μέχρι να έρθει όμως η 22/11/2013, τι θα λέγατε για μερικά νεότερα σχετικά με το τελευταίο κεφάλαιο της τριλογίας;




    Οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν και το 3ο βιβλίο 'Mockingjay', θα ακολουθήσει το δρόμο των τελευταίων Harry Potter και Twilight.


    Έτσι μπορούμε να αναμένουμε το The Hunger Games: Mockingjay: Part 1 στις 21 Νοεμβρίου 2014, με το Part 2 να καταφτάνει ένα χρόνο μετά, την 20η Νοεμβρίου του 2015.

    Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα επιστρέψει στη σκηνοθεσία ο Lawrence, αν θα επαναφέρουν τον Gary Ross του 1ου φιλμ ή θα αλλάξουν για τρίτη φορά σκηνοθέτη.

    Θα θέλαμε τη γνώμη σας πάνω στο αν χρειάζεται να χωριστεί το τελευταίο βιβλίο σε δύο ταινίες.
    Σαν να μου φαίνεται πως...είναι πολλά τα λεφτά Katniss!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Σε 2 ταινίες το τελευταίο βιβλίο του Hunger Games και τα νεότερα από το cast Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top