F Άσε τις Σφαίρες Να Χορεύουν - Let the Bullets Fly (Rang zidan fei) - FilmBoy Άσε τις Σφαίρες Να Χορεύουν - Let the Bullets Fly (Rang zidan fei) - FilmBoy
  • Latest News

    Άσε τις Σφαίρες Να Χορεύουν - Let the Bullets Fly (Rang zidan fei)

    Ο Κινέζος πρωταθλητής του box office, Let the Bullets Fly του Wen Jiang προωθήθηκε ως μια ‘μεγάλη’ ταινία που αναμειγνύει κωμωδία και δράση σε περίπου ίσες δόσεις, για να επιτύχει ένα μίγμα που θυμίζει το Hot Fuzz του Edgar Wright!

    Δεν έχω καμιά ένσταση όσον αφορά το πόσο καλή μπορεί να είναι, αλλά νομίζω ότι δεν μπορεί να κατατάσσεται στην ίδια κατηγορία.

    Το μεγαλύτερο μέρος του διαφημιστικού υλικού, συμπεριλαμβανομένου και του trailer από τη Well Go, δείχνει ευθέως μια ταινία με άφθονα κωμικά στοιχεία, αλλά νομίζω ότι αυτό που πουλάει πραγματικά τη ταινία είναι οι σκηνές δράσης.

    Όπως και να’χει, τη δουλειά του πρέπει να την κάνει καλά καθώς είναι η μεγαλύτερη Κινέζικη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών στη χώρα της, παρά την κάπως μεγάλη διάρκεια της (135’).

    Μετά την επίθεση σε ένα εμπορικό τρένο, ο διαβόητος ληστής Pocky Zhang (που τον υποδύεται ο σκηνοθέτης / σεναριογράφος Wen Jiang) ανακαλύπτει ότι έχει σκοτώσει ...



    ...τον μελλοντικό Κυβερνήτη ενός νυσταλέου  μικρού χωριού που ονομάζεται Goose Town, και αποφασίζει να πάει εκεί και να ισχυριστεί ότι είναι ο άνθρωπος που έχει σκοτωθεί.

    Ευτυχώς, ο ταπεινός φίλος του νεκρού με το όνομα Tang (Feng Xiaogang) και η ανεπηρέαστη χήρα του (Carina Lau) καταφέρνουν να αποδράσουν όταν ο ληστής διατάζει την εκτέλεση τους.


    Όταν επιστρέφουν στη πόλη, θα αντιμετωπίσουν τον άνθρωπο που ελέγχει πια την πόλη με σιδηρά πυγμή.

    Με τη βοήθεια του Δασκάλου Huang (που τον υποδύεται ο πάντα ιδιοφυής Chow Yun-Fat) θα ξεκινήσουν το αγώνα να αποκαταστήσουν το όνομα τους και να εκδιώξουν τους ληστές που καταπατούν τη πόλη.

    Το Let the Bullets Fly φέρεται να έχει καλές ερμηνείες και άφθονο γέλιο, κάποια φτωχά CGI εφέ, αποτέλεσμα μάλλον του ελλιπούς budget, αλλά συνολικά έχει πάρα πολύ καλές κριτικές.

    Στην Κίνα προβλήθηκε το Δεκέμβρη του 2010, στην Ελλάδα κυκλοφορεί από το Σεπτέμβρη του 2011 σε DVD, ενώ στην Αμερική προβλήθηκε στις αίθουσες στις 2 Μαρτίου 2012.



    Let The Bullets Fly trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Άσε τις Σφαίρες Να Χορεύουν - Let the Bullets Fly (Rang zidan fei) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top