F Horror trailers: Apartment 1303, House at the End of the Str, Kotsutsubo, Punishment - FilmBoy Horror trailers: Apartment 1303, House at the End of the Str, Kotsutsubo, Punishment - FilmBoy
  • Latest News

    Horror trailers: Apartment 1303, House at the End of the Str, Kotsutsubo, Punishment

    Από τότε που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy αποφάσισε να παρουσιάσει τα τέσσερα σπουδαιότερα trailer ταινιών τρόμου, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στο Horrorant.


    Apartment 1303 3D trailer
     
    Στο αμερικανικό remake της ιαπωνικής ταινίας με το ίδιο όνομα  πρωταγωνιστούν η Mischa Barton και η Rebecca De Mornay.

    Μια σχέση αγάπης / μίσους ανάμεσα σε μια μητέρα και τη κόρη της μετατρέπεται σε ιστορία τρόμου, όταν η δεύτερη μετακομίζει στο πρώτο της διαμέρισμα.

    'Τα διαμερίσματα δεν σκοτώνουν ανθρώπους, οι άνθρωποι σκοτώνουν ανθρώπους'.
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΕΔΩ.


    Kotsutsubo trailer

    Οι εποχές που έριχνες δηλητήριο στο ποτό κάποιου για να τον βγάλεις από τη μέση έχουν περάσει.

    Σήμερα, υπάρχουν δαιμονισμοί δοχεία με σατανικές στάχτες, με τις οποίες ψεκάζεις ένα ποτό και αφήνεις τα δαιμόνια να κάνουν τα υπόλοιπα.

    Η παραπάνω ιδέα μπορεί να ακούγεται λίγο παράξενη, ίσως όμως να κάνει ενδιαφέρον το νέο Ασιάτικο horror της Far East Films, του οποίου το επίσημο trailer μπορείτε ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.


     

    House at the End of the Street trailer

    H επόμενη ταινία στην οποία θα δούμε τη Jennifer Lawrence είναι ένα horror που γυρίστηκε πολύ πριν η ηθοποιός πάρει τα βέλη ως Katniss στο Hunger Games.

    Πίσω στο 2010, η Lawrence πρωταγωνίστησε σε ένα θρίλερ τρόμου με το όνομα House at the End of the Street, του οποίου το 1ο trailer είχαμε δει στα τέλη Μαρτίου και σήμερα θα δείτε ένα νέο, ελαφρώς αποκαλυπτικότερο.

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ.

     
    Punishment trailer

    Η ζωή του Hunter Isth θα καταστραφεί όταν η νεαρή κόρη του σκοτώνεται από έναν μεθυσμένο έφηβο οδηγό.

    Με βαρύ πένθος, κατάθλιψη και θυμό, ο Hunter εξαφανίζεται και φημολογείται ότι έχει φύγει από το Braiden Woods.

    Καθώς τα χρόνια περνούν, ο κυνηγός και οι καταστροφικές ιστορίες του εξελίσσονται σε μύθο, ένα μύθο που πολλοί θεωρούν απλώς φήμες, μέχρις ότου μια ομάδα εφήβων που θέλει να διασκεδάσει δολοφονούνται βάναυσα, ο ένας μετά τον άλλο.
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΕΔΩ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror trailers: Apartment 1303, House at the End of the Str, Kotsutsubo, Punishment Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top