F Horror review: Prometheus 3D, The Pact, The Fields, The Lost Boys (1987) - FilmBoy Horror review: Prometheus 3D, The Pact, The Fields, The Lost Boys (1987) - FilmBoy
  • Latest News

    Horror review: Prometheus 3D, The Pact, The Fields, The Lost Boys (1987)

    Από τότε που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy συνεχίζει κάθε Τετάρτη να παρουσιάζει τα τέσσερα σπουδαιότερα review ταινιών τρόμου, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στο Horrorant.
     

    Prometheus 3D review

    «Αν μας επισκεφθούν εξωγήινοι, το αποτέλεσμα θα είναι παρόμοιο με αυτό του Κολόμβου όταν έφτασε στην Αμερική - το οποίο δεν κατέληξε πολύ καλά για τους ιθαγενείς.
    Δεν έχουμε παρά να κοιτάξουμε τον εαυτό μας, για να δούμε πώς η νοήμων ζωή μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι που δε θα θέλαμε ποτέ να συναντήσουμε
    ».

    Αυτά τα λόγια ανήκουν στον κοσμολόγο Stephen Hawking και είμαι σίγουρος ότι αποτέλεσαν έμπνευση στον Ridley Scott, ο οποίος περίμενε 30 χρόνια για να βρει ένα σενάριο ‘αληθινό, πρωτότυπο και δυνατό’ και να επιστρέψει στο sci fi είδος.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    The Pact review

    Όπως διαβάσατε πριν λίγες μέρες στο Horrorant, το The Pact είναι το πρώτο horror που βρήκε το δρόμο για τις αίθουσες ύστερα από την προβολή του στο φετινό φεστιβάλ του Sundance.

    Ακολουθεί κι αυτό τη μόδα των low budjet μεταφυσικών θρίλερ, είναι σκηνοθετημένο από τον πρωτοεμφανιζόμενο αλλά ταλαντούχο Νicholas McCarthy και βασίζεται στο ομώνυμο μικρού μήκους horror που γύρισε ένα χρόνο πριν.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    The Fields review

    Όπως συμβαίνει συχνά στις ταινίες τρόμου, ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες.

    Μερικές φορές όμως, είναι τόσο βαθιά κρυμμένος σε αυτές, που άσκοπα περιμένεις να αποκαλυφθεί έστω και στο φινάλε μιας ταινίας διάρκειας 100 λεπτών, μιας ταινίας στην οποία, ενώ υπάρχουν κάποιες έξυπνες και creepy καταστάσεις έτοιμες να στείλουν το φιλμ στα επίπεδα του πραγματικού τρόμου και να αποκαλύψουν (επιτέλους) το κακό, δυστυχώς δεν καταλήγουν πουθενά.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    Classic: The Lost Boys (1987)

    Όπως αναφέρθηκε και στο πρόσφατο αφιέρωμα μας για το Near Dark, την ίδια χρονιά με το vampire movie της Bigelow κυκλοφόρησε  το παρόμοιας θεματικής αλλά περισσότερο φαντασμαγορικό The Lost Boys.

    Με σκηνοθέτη τον ανερχόμενο τότε Joel Schumacher –ή αλλιώς τον άνθρωπο που λίγα χρόνια μετά κατέστρεψε το franchise του Batman - το φιλμ έγινε αμέσως hit και αγαπήθηκε από μεγάλη μερίδα του νεαρόκοσμου που το αποθέωσε, αναγνωρίζοντας στα πρόσωπα των πρωταγωνιστών κομμάτια του εαυτού του.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror review: Prometheus 3D, The Pact, The Fields, The Lost Boys (1987) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top