F Και τα βιβλία Frog and Toad στη μεγάλη οθόνη - FilmBoy Και τα βιβλία Frog and Toad στη μεγάλη οθόνη - FilmBoy
  • Latest News

    Και τα βιβλία Frog and Toad στη μεγάλη οθόνη

    Γράφει ο Νάσος Κυριακίδης.

    Η Jim Henson Company εξασφάλισε τα δικαιώματα για τα πολυαγαπημένα παιδικά βιβλία Frog and Toad και ανακοίνωσαν ότι ετοιμάζουν μια μεγάλου μήκους animated ταινία. 

    Πρόκειται για τέσσερα βιβλία που συμπεριλαμβάνουν πέντε μικρές ιστορίες που εξιστορούν τις εξερευνήσεις δύο φίλων βατράχων των Frog και Toad. 

    Ο Arnold Lobel έγραψε και εικονογράφησε αυτή τη σειρά παιδικών βιβλίων, στην δεκαετία του 1970. 

    Η παραγωγός  Lisa Henson δήλωσε ότι τα βιβλία “Frog and Toad” έχουν τεράστια αξία για τους ανθρώπους που διάβαζαν αυτές τις μαγευτικές ιστορίες ως παιδιά και που τώρα τις μοιράζονται με τα δικά τους παιδιά. 

    Με αυτή την ποιότητα και την σπουδαιότητα των βιβλίων ...


    ...οι ευχάριστες, απολαυστικές και αστείες ιστορίες των δύο φίλων, θα προσεγγίσουν ένα νέο κοινό θεατών στην μεγάλη οθόνη.

    Θα πρόκειται για μια ταινία με θέμα την φιλία και μάλλον είναι καθαρά στο χέρι της παραγωγής το πώς θα το χειριστεί το όλο θέμα, μιας που η πλειοψηφία του κοινού στο οποίο στοχεύει η ταινία, δεν θα είναι εξοικειωμένοι με την ιστορία. 

    Θα είναι ένα ακόμα νέο animation για τους περισσότερους, το οποίο όμως έχει ένα ισχυρό background. 

    Ο συγγραφέας των βιβλίων, Arnold Lobel και η κόρη του Adrianne Lobel θα συμμετέχουν στην παραγωγή, ενώ ο Craig Bartlett (Dinosaur Train, Hey Arnold!) θα γράψει το σενάριο για τη μεταφορά του.

    Οι υπεύθυνοι έχουν προσεγγίσει τον Cory Edwards (Hoodwinked) για την σκηνοθεσία και η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει δοθεί ακόμα. 

    Είναι σχετικά νωρίς, μιας που βρίσκεται σε πολύ αρχικό στάδιο, όμως θα έχουμε την ευκαιρία στο μέλλον, να μάθουμε ότι νεότερο ανακοινωθεί.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Και τα βιβλία Frog and Toad στη μεγάλη οθόνη Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top