F Ο Sharlto Copley μαζί με την Angelina Jolie στο Maleficent της Disney - FilmBoy Ο Sharlto Copley μαζί με την Angelina Jolie στο Maleficent της Disney - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Sharlto Copley μαζί με την Angelina Jolie στο Maleficent της Disney

    Γράφει ο Νάσος Κυριακίδης.

    Ο Sharlto Copley (District 9, The A-team), ο οποίος είναι η απόδειξη ότι ποτέ δεν είναι αργά για να ασχοληθεί κάποιος με αυτό που αγαπά, (μιας που η πρώτη του επαγγελματική εμφάνιση ως ηθοποιός, έγινε σε ηλικία 36 ετών), θα συμμετάσχει πιθανότατα στο επερχόμενο Maleficent.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Deadline, ο πρώην επιχειρηματίας και νυν ηθοποιός, βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμπρωταγωνιστήσει μαζί με την Angelina Jolie στην καινούργια ταινία της Walt Disney, Maleficent.

    Προορίζεται για τον ανδρικό πρωταγωνιστικό ρόλο του King Stefan, σε μια ταινία που θα ρίξει φως στην αρχή της κακιάς μάγισσας Maleficent (Angelina Jolie) και στο τι την οδήγησε στο να καταραστεί την όμορφη πριγκίπισσα Aurora (Elle Fanning), στο animated classic της Disney, Sleeping Beauty.

    Ο  Robert Stromberg θα βρίσκεται ...


    ...για πρώτη φορά στη θέση του σκηνοθέτη, αφού έως τώρα έχει ασχοληθεί κυρίως – και έχει βραβευθεί μάλιστα - στα οπτικά εφέ (Alice in Wonderland, Avatar).

    Η μεταφορά του σεναρίου θα γίνει από τη Linda Woolverton (The Lion King, Beauty and the Beast)  και η ταινία θα προβληθεί στις 14 Μαρτίου 2014.

    Επιπλέον, νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ανακοινώθηκε ότι ο Copley θα πρωταγωνιστήσει και στην ταινία τρόμου Old Grave, καθώς θα τον δούμε επίσης και στο Old Boy σε ρόλο κακού.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Sharlto Copley μαζί με την Angelina Jolie στο Maleficent της Disney Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top