F Gyllenhaal και Pena βγαίνουν περιπολία στο trailer του End of Watch - FilmBoy Gyllenhaal και Pena βγαίνουν περιπολία στο trailer του End of Watch - FilmBoy
  • Latest News

    Gyllenhaal και Pena βγαίνουν περιπολία στο trailer του End of Watch

    Ως σεναριογράφος του Training Day και του S.W.A.T., ο David Ayer σαφώς και τρέφει μεγάλη εκτίμηση και σταθερό ενδιαφέρον για την αστυνομία του Los Angeles.

    Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το ότι και η τελευταία σκηνοθετική προσπάθεια του, το End of Watch, επικεντρώνεται σε αυτό το θέμα.

    Ο Jake Gyllenhaal και ο Michael Peña πρωταγωνιστούν ως δύο νέοι μπάτσοι που μετατίθενται σε μια από τις πιο άγριες γειτονιές του Λος Άντζελες.

    Αν και οι δύο άντρες έχουν συνηθίσει να γίνονται στόχοι - όπως λέει ένας από αυτούς, «We are cops, everyone wants to kill us" (σωστά, και οι υπόλοιποι απλά θα μας άρεσε το θέαμα) - όταν βρεθούν σε μια επικίνδυνη αποστολή και ανακαλύψουν κάτι πραγματικά τρομερό, θα βρεθούν στο στόχαστρο του καρτέλ ναρκωτικών.

    Το found-footage στυλ θα απομακρύνει πολλούς, αλλά νομίζω ότι εδώ λειτουργεί μόνο και μόνο επειδή το ξεχωρίζει κάπως από ένα εκατομμύριο άλλα παρόμοια δράματα με θέμα μπάτσους.

    Στο End of Watch παίζουν ακόμη η Anna Kendrick, η Natalie Martinez, η America Ferrera και ο Frank Grillo, και θα βγει στις αίθουσες στις 28 Σεπτεμβρίου.

    Στη συνέχεια δείτε το trailer και αφήστε τα σχόλια σας.





    End of Watch trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Gyllenhaal και Pena βγαίνουν περιπολία στο trailer του End of Watch Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top