F Συγγραφέας ερωτεύεται την ηρωίδα του βιβλίου του στο trailer του Ruby Sparks - FilmBoy Συγγραφέας ερωτεύεται την ηρωίδα του βιβλίου του στο trailer του Ruby Sparks - FilmBoy
  • Latest News

    Συγγραφέας ερωτεύεται την ηρωίδα του βιβλίου του στο trailer του Ruby Sparks

    Ένας νεαρός, κάποτε επιτυχημένος συγγραφέας, αρχίζει να ερωτεύεται το χαρακτήρα της γυναίκας που γράφει στο βιβλίο του και, μια μέρα, η ίδια εμφανίζεται στο διαμέρισμά του.

    Είναι αυτή στη πραγματικότητα;
    Από πού προέρχεται;
    Είναι η αγάπη τους κάτι που μπορεί να αντέξει;

    Αυτά είναι τα κεντρικά ερωτήματα στο Ruby Sparks, τη νέα ταινία από τους σκηνοθέτες του Little Miss Sunshine, Jonathan Dayton και Valerie Faris.

    Είναι γραμμένο από τη Zoe Kazan η οποία πρωταγωνιστεί και ως η χαρακτήρας του τίτλου, μαζί με τον φίλο της στη πραγματική ζωή Paul Dano που κάνει τον συγγραφέα.

    Το υποστηρικτικό cast είναι επίσης πολύ καλό: Antonio Banderas, Annette Bening, Steve Coogan, Elliott Gould και Chris Messina.

    Η Fox Searchlight θα βγάλει τη ταινία στις αίθουσες στις 25 Ιουλίου και μπορείτε να δείτε στη συνέχεια το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε.

    Πώς σας φαίνεται;



    Ruby Sparks trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Συγγραφέας ερωτεύεται την ηρωίδα του βιβλίου του στο trailer του Ruby Sparks Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top