F Στο trailer του The Giant Mechanical Man η Jenna Fischer ερωτεύεται ένα ρομπότ - FilmBoy Στο trailer του The Giant Mechanical Man η Jenna Fischer ερωτεύεται ένα ρομπότ - FilmBoy
  • Latest News

    Στο trailer του The Giant Mechanical Man η Jenna Fischer ερωτεύεται ένα ρομπότ

    Δε ξέρω πόσοι από εσάς έχετε πετύχει κάποιον καλλιτέχνη που κάνει το άγαλμα στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της Αθήνας (μόνο στο φανάρι του Χίλτον έχω δει αυτούς τους ζογκλέρ με τις κορίνες).

    Στο The Giant Mechanical Man όμως φαίνεται ότι υπάρχουν ακόμα τέτοιοι καλλιτέχνες και μάλιστα είναι ερωτεύσιμοι από απογοητευμένες τριαντα-κάτι μοναχικές γυναίκες.

    Η γλυκήτατη Jenna Fischer δείχνει να τρέφει αισθήματα για έναν τέτοιο καλλιτέχνη του δρόμου, στη ρομαντική κομεντί σε σενάριο και σκηνοθεσία του Lee Kirk (σύζυγος της Fischer), τον οποίο υποδύεται ο Chris Messina.

    Μαζί τους είναι και η Malin Akerman και ο Topher Grace, ο οποίος φορώντας μια περούκα και ρίχνοντας ενοχλητικές ατάκες που σκοτώνουν, κλέβει εύκολα τη παράσταση στο trailer που κυκλοφόρησε.

    Η γνώμη σας;




    The Giant Mechanical Man trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Στο trailer του The Giant Mechanical Man η Jenna Fischer ερωτεύεται ένα ρομπότ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top