F Ο Leonardo DiCaprio για το νέο βιβλίο του Denis Lehane, Live By Night - FilmBoy Ο Leonardo DiCaprio για το νέο βιβλίο του Denis Lehane, Live By Night - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Leonardo DiCaprio για το νέο βιβλίο του Denis Lehane, Live By Night

    Γράφει ο Γιώργος Καναρέλης.

    To Hollywood έχει δείξει μια ιδιαίτερη αγάπη για τα βιβλία του Denis Lehane και η αλήθεια είναι οτι μερικά απο αυτά έχουν μετατραπεί σε πολύ ωραίες ταινίες, όπως το καταπληκτικό Mystic River, το Gone Baby Gone και πιο πρόσφατα το εξίσου πολύ καλό Shutter Island.

    Αυτή την περίοδο ετοιμάζεται ακόμα ένα βιβλίο του να γίνει ταινία, και ακόμα ένας αγαπημένος του Hollywood και των μεγάλων σκηνοθετών, ο Leonardo DiCaprio (που συζητά επίσης και για τα The Wolf of Wall Street, The Devil in the White City και Satori) βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει.

    Η Warner Bros. λοιπόν εξασφάλισε τα δικαιώματα του νέου βιβλίου του Dennis Lehane, του 'Live By Night' που δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει.

    Επίσης δεν γνωρίζουμε ...

    ...
    και τίποτα σχεδόν για την υπόθεση, εκτός του οτι θα είναι η συνέχεια του προηγούμενου βιβλίου του Denis Lehane, του 'The Given Day' (επίσης έχει τα δικαιώματα η Warner Bros.) που ασχολιόταν με τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο.

    Η συνέχεια ακολουθεί αρκετούς απο τους χαρακτήρες του πρώτου στην περίοδο της ποτοαπαγόρευσης, ενώ αναμένεται να έχει και τρίτο βιβλίο.

    Κατά πόσο είναι εφικτό να κλειστεί ο DiCaprio για μια ταινία που βασίζεται σε ένα βιβλίο που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, δεν ξέρω, αλλά όλα είναι πιθανά εφόσον ο ίδιος δεν έχει δεσμευτεί ακόμα για κανένα project επίσημα.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Leonardo DiCaprio για το νέο βιβλίο του Denis Lehane, Live By Night Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top