F Η Freida Pinto σε αυτό που ξέρει καλά στο trailer του Trishna - FilmBoy Η Freida Pinto σε αυτό που ξέρει καλά στο trailer του Trishna - FilmBoy
  • Latest News

    Η Freida Pinto σε αυτό που ξέρει καλά στο trailer του Trishna

    Ο Thomas Hardy δεν είναι άγνωστος στον Michael Winterbottom.
    Αυτή είναι η τρίτη του μεταφορά μυθιστορήματος αυτού του συγγραφέα, τα άλλα δύο ήταν το The Claim (2000), μια χαλαρή προσαρμογή του βιβλίου "The Mayor of Casterbridge", και το Jude, μια διασκευή του βιβλίου "Jude the Obscure".

    Το Trishna είναι μια σύγχρονη διήγηση του "Tess of the d'Urbervilles", και ενώ δεν άρεσε ιδιαίτερα στο φεστιβάλ του Toronto πέρυσι, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι όμορφα γυρισμένο και διαθέτει μερικά εντυπωσιακά πλάνα, τόσο σε αστικές όσο και αγροτικές περιοχές της σύγχρονης Ινδίας.

    Στο σύγχρονο Rajasthan, η Trishna (Freida Pinto) συναντά έναν πλούσιο νεαρό Βρετανό επιχειρηματία (Riz Ahmed) ο οποίος έχει έρθει στην Ινδία για να εργαστεί στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του πατέρα του.
    Μετά από ένα ατύχημα, η Trishna πηγαίνει να εργαστεί για αυτόν και ερωτεύονται.

    Όμως, παρά τα συναισθήματά τους, δεν μπορούν να ξεφύγουν από τις πιέσεις της αγροτικής κοινωνίας που αλλάζει με ταχείς ρυθμούς μέσω της εκβιομηχάνοποίησης, της αστικοποίησης και, πάνω απ 'όλα, την εκπαίδευση.

    Η τραγωδία της Trishna είναι ότι είναι διχασμένη ανάμεσα στις παραδόσεις της οικογενειακής ζωής της και τα όνειρα και τις φιλοδοξίες της.

    Το Trishna θα βγει σε λίγες αίθουσες στις 13 Ιουλίου.
    Δείτε το trailer στη συνέχεια.






    Trishna trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Freida Pinto σε αυτό που ξέρει καλά στο trailer του Trishna Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top