F Blake Lively εναντίον Salma Hayek στο trailer του Savages του Oliver Stone - FilmBoy Blake Lively εναντίον Salma Hayek στο trailer του Savages του Oliver Stone - FilmBoy
  • Latest News

    Blake Lively εναντίον Salma Hayek στο trailer του Savages του Oliver Stone

    Δεν είμαι οπαδός των τελευταίων ταινιών του Oliver Stone, είναι η αλήθεια.

    Από το U Turn του 1997, καμία ταινία του δεν απόλαυσα ιδιαίτερα - ούτε το μέτριο Wall Street: Money Never Sleeps, ούτε το W., ούτε το μέτριο World Trade Center ούτε φυσικά το Alexander.

    Τελευταία του δουλειά είναι το Savages, του οποίου το trailer μόλις κυκλοφόρησε και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

    Ο φιλειρηνιστής και φιλάνθρωπος Ben (Aaron Johnson) και ο φίλος του πρώην πεζοναύτης Chon (Taylor Kitsch), διατηρούν μια προσοδοφόρα επιχείρηση στη Laguna Beach, έχοντας τη καλύτερης ποιότητας μαριχουάνα στη περιοχή.
    Επίσης μοιράζονται την αγάπη της O (Blake Lively).

    Η ζωή στην ειδυλλιακή πόλη της Νότιας Καλιφόρνια κυλάει καλά ... μέχρι που το μεξικάνικο καρτέλ Baja αποφασίζει να τους προτείνει να συνεταιριστούν με το ζόρι.

    Όταν η ανελέητη αρχηγός του καρτέλ Elena (Salma Hayek) και ο βάρβαρος εκτελεστής της Lado (Benicio Del Toro) υποτιμούν τον άρρηκτο δεσμό μεταξύ των τριών φίλων, ο Ben και o Chon - με την απρόθυμη βοήθεια ενός βρώμικου πράκτορα της Δίωξης (John Travolta) - εξαπολύουν μια άνιση μάχη εναντίον του καρτέλ.

    Στο cast θα βρούμε ακόμα τη Uma Thurman και τον Emile Hirsch.

    Το Savages κάνει πρεμιέρα στις 6 Ιουλίου.
    Η γνώμη σας;




    Savages trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Blake Lively εναντίον Salma Hayek στο trailer του Savages του Oliver Stone Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top