F SFF Rated - FilmBoy: Ήμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα - FilmBoy SFF Rated - FilmBoy: Ήμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα - FilmBoy
  • Latest News

    SFF Rated - FilmBoy: Ήμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα


    Τα βράδια στον Μικρόκοσμο της Συγγρού, εκτός από Επιστημονική Φαντασία και σινεμά, θέμα συζήτησης ήταν και το FilmBoy.

    4 Συντάκτες του FilmBoy βρίσκονταν καθημερινά στο Μικρόκοσμο, παρακολουθώντας τις ταινίες, πίνοντας καφέδες και μπύρες και γνωρίζοντας νέους ανθρώπους, σημαντικούς στο χώρο τον κινηματογραφικό.

    Σε αυτούς προσθέστε και τον Αργύρη Σταματόπουλο που ήρθε στην Αθήνα για 2 μέρες για το φεστιβάλ.

    Μιλήσαμε για νέες ιδέες, για την απήχηση και τη προβολή του site στο φεστιβάλ, για παρατηρήσεις σχετικά με την ύλη μας και τις εντυπώσεις μας για τις ταινίες που είχαμε δει μέχρι τότε.

    Όλα αυτά εν μέσω γνωριμιών με τους διοργανωτές (και μεταξύ μας) και με αναγνώστες που βρέθηκαν εκεί και ήθελαν να πουν έναν καλό λόγο για το αγαπημένο τους κινηματογραφικό site.

    Εκεί γεννήθηκε και μια μεγάλη ιδέα, την οποία προσωπικά σκεφτόμουν εδώ και πολλούς μήνες και για την οποία θα μάθετε …προς το καλοκαίρι.

    Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον διευθυντή του φεστιβάλ Αλέκο Παπαδόπουλο, που ήταν εκεί όποτε χρειαστήκαμε κάτι, καθώς και την Πένυ Βλάχου, υπεύθυνη τύπου και PR του φεστιβάλ.

    Ραντεβού του χρόνου …ή και νωρίτερα.
    (στη φώτο επάνω, από αριστερά: Γιώργος Καραμάνος, Kostas Tsokos, Κωνσταντίνος ‘FilmBoy’ Χατζηπαπάς, Νεκτάριος Αντωνιάδης).
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: SFF Rated - FilmBoy: Ήμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top