F Sequel news: 300 Part 2, Avengers 2, Green Hornet 2, James Bond's Skyfall - FilmBoy Sequel news: 300 Part 2, Avengers 2, Green Hornet 2, James Bond's Skyfall - FilmBoy
  • Latest News

    Sequel news: 300 Part 2, Avengers 2, Green Hornet 2, James Bond's Skyfall


    Γράφει ο Γιώργος Καναρέλης.

    Σήμερα στα νέα για επερχόμενα sequels θα ασχοληθούμε αρκετά με superheroes και τον classic πράκτωρα Bond.

    - Ο Rodrigo Santoro μιλά για το 300 Part 2 ...ή όπως το ονομάσουν
    - Ο Joss Whedon συνεχίζει να σκέφτεται ένα δυναμικό Avengers 2
    - Σε περίπτωση που κάποιοι αναρωτιούνται δεν υπάρχουν σχέδια για το Green Hornet 2
    - Φωτογραφίες απο το Skyfall  παρουσιάζουν ένα γνώριμο αμάξι και έναν γοητευτικό Bond

    Για να τα πάρουμε ένα ένα.

    Ο Rodrigo Santoro σε συνεντεύξη του σε Βραζιλιανικό site επιβεβαίωσε οτι θα παίξει στο δεύτερο μέρος του 300 - που είχε τον προσωρινό τίτλο 300: The Battle of Artemisia - στον ρόλο του Ξέρξη.

    Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε οτι δεν πρόκειται ούτε για sequel ούτε για prequel αλλά για παράλληλη ιστορία με αυτήν του πρώτου.

    Ο Noam Murro θα είναι ο σκηνοθέτης ενώ θα παίζουν και οι  Eva Green, Sullivan Stapleton και Jamie Blackley και θα βγεί στις αιθουσες κάποια στιγμή το 2013.


    Ακόμα δεν έχει βγεί στις αίθουσες το πρώτο και ο Joss Whedon σκέφτεται ήδη την συνέχεια του The Avengers.

    Μάλιστα στο Total Film εξέφρασε την επιθυμία του το δεύτερο μέρος να είναι αυτόνομο και πιο ανεξάρτητο σαν παραγωγή, παρά μια ακόμα μεγάλη παραγωγή σε στούντιο.


    "Είμαι μεγάλος οπαδός της ιδέας ότι αν κάνεις το πρώτο να είναι ένα «πρώτο», τότε έχεις ήδη αποτύχει», δήλωσε ο Whedon.
    "Θέλω αυτό να είναι μια  κινηματογραφική εμπειρία. 
    Δεν θέλω οι άνθρωποι να βγαίνουν λέγοντας «Πότε βγαίνει το επόμενο μέρος;"
    Θέλω ο κόσμος να πει, «Αχ, θέλω να το ξαναδώ!

    Και συνέχισε λέγοντας "Δεν λέω ότι το Avengers 2 δεν θα συνδεθεί το πρώτο καθόλου, απλώς κάνουμε ένα νεύμα σε ένα μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτά που επιλύονται σε αυτήν την ταινία".

    Ώραίος!
     


    Ο παραγωγός  Neal H. Moritz ξεκαθάρισε οτι προς το παρόν δεν υπάρχουν στα πλάνα τους το  Green Hornet 2 και εξήγησε και τους λόγους:

    "Η πρώτη ταινία έκανε σχεδόν $250 εκατομμύρια  και πήγε πραγματικά πολύ καλά, αλλά δαπανήσαμε αρκετά και περιμέναμε περισσότερα.
    Πρώτον την γυρίσαμε στο LA για ορισμένους λόγους και δεύτερον, αποφασίσαμε να  την κάνουμε σε 3D που μας κόστισε ακόμα $10 εκατ.
    Αν δεν την είχαμε κάνει σε 3D θα είχαμε τελικά περισσότερα κέρδη για το στούντιο."

    Ο Moritz τώρα δουλεύει πανω στο καινούργιο Fast and the Furious  και δήλωσε οτι του αρέσει παρα πολύ και θα ήθελε να κάνει αυτήν την σειρά ταινιών για πάντα.

    Για να το λέει αυτός...


    Και τέλος έσκασε μύτη φωτογραφία απο τα γυρίσματα του καινούριου James Bond που δείχνει τον Daniel Craig και ακριβώς απο πίσω του
    την αγαπημένη του  Aston Martin.


    Στην καινούργια ταινία να  θυμήσουμε οτι σκηνοθέτης θα είναι ο Sam Mendes και παίζουν επίσης οι  Judi Dench, Naomie Harris, Berenice Marlohe, Ralph Fiennes, Albert Finney, Ben Whishaw και Javier Bardem και έχει προγραματιστεί η έξοδος  της στις αίθούσες της Αμερικής στις 9 Νοεμβρίου.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sequel news: 300 Part 2, Avengers 2, Green Hornet 2, James Bond's Skyfall Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top