F Ο Adam Sandler κάφρος πατέρας στο Ακατάλληλο trailer του That's My Boy - FilmBoy Ο Adam Sandler κάφρος πατέρας στο Ακατάλληλο trailer του That's My Boy - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Adam Sandler κάφρος πατέρας στο Ακατάλληλο trailer του That's My Boy

    Το επόμενο Ακατάλληλο trailer ταινίας του Adam Sandler είναι εδώ και λέγεται That's My Boy, με αρχικό τίτλο I Hate You Sandler... εχμ, Dad ήθελα να πω.

    Υποδύεται έναν μέσης ηλικίας άμυαλο party boy και απαίσιο πατέρα του Andy Samberg, ο οποίος εμφανίζεται να χρωστάει στην εφορία πολλά λεφτά.

    Άφραγκος, αποφασίζει να ζήσει με τον παραμελημένο γιο του ο οποίος βρίσκεται στα πρόθυρα του γάμου με τη Leighton Meester.

    Το σενάριο προέρχεται από τον Ken Marino του Wanderlust (το ξαναέγραψε από το αρχικό σενάριο του David Caspe) και σκηνοθετούν οι σεναριογράφοι του Mr. Popper's Penguins, Sean Anders και John Morris.

    Δε μπορώ να μην σχολιάσω ότι ο χαρακτήρας του Sandler είναι ότι πιο απαίσιο έχετε φανταστεί σε άνθρωπο ...ακόμα και για άντρα.
    Είπαμε, είμαστε λίγο γουρούνια αλλά τούτο δώ δεν είναι αντρική καφρίλα, είναι αρρώστια.

    Το That's My Boy βγαίνει στις αίθουσες στις 15 Ιουνίου.
    Πώς σας φαίνεται;




    That's My Boy trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Adam Sandler κάφρος πατέρας στο Ακατάλληλο trailer του That's My Boy Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top