F SFF-Rated 2012 preview: Transfer - FilmBoy SFF-Rated 2012 preview: Transfer - FilmBoy
  • Latest News

    SFF-Rated 2012 preview: Transfer

    Το FilmBoy ως Χορηγός Επικοινωνίας, σας παρουσιάζει τις 10 ταινίες Μεγάλου Μήκους που θα προβληθούν στο Διαγωνιστικό τμήμα του SFF-Rated Athens 2012 (7/3 – 15/3).

    Το κοντινό μέλλον.
    Πλησιάζοντας στο τέλος της ζωής τους, ο Hermann και η σύζυγός του Anna επιδιώκουν το όνειρο της εκκίνησης της ζωής τους από την αρχή.

    Σε ένα θεραπευτήριο, Γερμανοί επιστήμονες τους δίνουν την ευκαιρία να 'αγοράσουν' τα σώματα δύο Αφρικανών που βρίσκονται σε άριστη φυσική κατάσταση.

    Χάρη στην Personality Tranfer, ο Hermann και η Anna αποκτούν τον έλεγχό στα σώματα αυτά για είκοσι ώρες την ημέρα.

    Για να εξασφαλισθεί η επιβίωση της οικογένειάς τους στην Αφρική, ο Apolain και η Sarah αποφασίσαν να πουλήσουν το τελευταίο πράγμα που έχουν στη κατοχή τους: τα νεανικά, υγιεις και όμορφα σωματα τους.

    Για μόλις τέσσερις ώρες τη νύχτα, και αφού ο Hermann και η Anna αποκοιμηθούν, ο Apolain και η Sarah μπορούν να επανακτήσουν τον έλεγχο του σώματός τους.

    Μετά τη μεταφορά της προσωπικότητας, η ζωή αλλάζει για όλους τους εμπλεκόμενους ...


    Αυτή είναι η αρχή ενός πολύπλοκου και συναισθηματικού sci fi δράματος.
    Το Transfer μιλάει για το όνειρο της αιώνιας ζωής, την αλλαγή και την απώλεια της ταυτότητας, το χάσμα μεταξύ φτωχών και πλουσίων, των μαύρων και των λευκών.

    Το Γερμανικό Tranfer του Damir Lukacevic προβλήθηκε σε πολλά φεστιβάλ, ανάμεσα τους στο Sci-Fi-London, κέρδισε το βραβείο για καλύτερη σκηνοθεσία στο Fantasy Film Festival των Βρυξελλών και προβλήθηκε στις αίθουσες της Γερμανίας.

    Στη συνέχεια δείτε το trailer και τις επίσημες εικόνες.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: SFF-Rated 2012 preview: Transfer Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top