F Η Natalie Portman σε δύο ταινίες του Terence Malick - FilmBoy Η Natalie Portman σε δύο ταινίες του Terence Malick - FilmBoy
  • Latest News

    Η Natalie Portman σε δύο ταινίες του Terence Malick

    Γράφει ο Γιώργος Καναρέλης.

    Η Natalie Portman ύστερα απο την νίκη της στα Όσκαρ δεν έχει παίξει σε κάποια ταινία και όλοι αναρωτιούνται ποιό θα είναι το επόμενο βήμα της.

    Και ενώ χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν τελικά θα συμμετάσχει στην καινούργια ταινία «Jupiter Ascending» των Γουατσόφσκι, έχει ήδη δεσμευτεί να παίξει σε  δύο ταινίες του Terence Mallick, ο οποίος μετά το "Δέντρο της Ζωής" επιστρέφει με τετραπλό πρότζεκτ κάτι εντελώς ασυνήθιστο για τον ίδιο καθώς μας έχει συνηθίσει σε μια ταινία την δεκαετία.


    Η Portman λοιπόν δεσμέυτηκε να συμμετάσχει στο Knight of the Cups και στο Lawless τα οποία εκτός απο την ίδια θα έχουν και άλλους δύο κοινούς πρωταγωνιστές, τον Christian Bale και την Cate Blanchett.


    Στο Lawless εκτός από την τριάδα που αναφέραμε θα συμμετάσχουν ...


    ...επίσης και ο Ryan Gosling και η Rooney Mara.

    Πληροφορίες πάντως για την υπόθεση των δύο ταινιών δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές εκτός του οτι και οι δύο θα ξεκινήσουν γυρίσματα μέσα στο 2012.

    Μεγάλα ονόματα λοιπόν στις καινούργιες ταινίες του μεγάλου σκηνοθέτη και αυτό σίγουρα αυξάνει και τις προσδοκίες μας αλλά και την αγωνία μας.


    Όσο για την Portman θεωρώ οτι έκανε την καλύτερη επιλογή για την μετα-Όσκαρ εποχή της.
    Εσείς τι λέτε;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Natalie Portman σε δύο ταινίες του Terence Malick Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top