F Horror review: 2-Headed Shark Attack, A Darker Reality, Tomie: Unlimited, Happy ... - FilmBoy Horror review: 2-Headed Shark Attack, A Darker Reality, Tomie: Unlimited, Happy ... - FilmBoy
  • Latest News

    Horror review: 2-Headed Shark Attack, A Darker Reality, Tomie: Unlimited, Happy ...

    Τώρα που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy ξεκίνησε μια νέα στήλη από την οποία θα βλέπουμε κάθε Τετάρτη τα τέσσερα σπουδαιότερα review/preview ταινιών τρόμου, όπως παρουσιάστηκαν στο Horrorant.

    2-Headed Shark Attack review 

    Υπάρχουν ταινίες που πρέπει να δει οπωσδήποτε ένας horror fan μια φορά στη ζωή του ...αλλά προσοχή, μόνο μία φορά!

    Αυτές οι ταινίες έχουν τη σφραγίδα της Asylum και θα τις γνωρίσετε εύκολα από τους τίτλους: Mega Shark vs Crocosaurus, Titanic 2, Transmorphers (!!), The Terminators κλπ.

    Εγώ το έκανα το ψυχικό, βλέποντας το 2-Headed Shark Attack ...και είναι κλάσεις ανώτερο από το 'σοβαρό' Shark Night 3D!
    Έχει περισσότερη δράση, έχει πιο πολλά boobies, έχει πιο άγριες επιθέσεις από τον καρχαρία, πιο fun killings και σε αντίθεση με εκείνο, έχει πλάκα.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    Tomie: Unlimited review 

    Σε αυτό το sequel του Tomie (1999) - που προφέρεται 'τομιέ' και όχι 'τόμι' - υπάρχουν μεν ενδείξεις λεσβιακής και ...πατρικής  ακολασίας, ωστόσο το χαοτικό του πράγματος δεν αφορά τόσο αυτό, όσο το εξωφρενικά μακάβριο gore και τους ωκεανούς αίματος.

    Πραγματικά, το Tomie: Unlimited είναι ένα διαστρεβλωμένο σύμπαν στο οποίο αυτό που βλέπεις δεν βγάζει και πολύ νόημα.

     
    Ματωμένα Γενέθλια (Happy Birthday to Me) (1981) 

    Στις αρχές της δεκαετίας του 80, slasher movies όπως το Friday The 13th  άρχισαν να σημειώνουν τεράστια επιτυχία.

    Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τα στούντιο να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη  χωρίς φόβο και να επενδύσουν τα χρήματα τους σ’ αυτό το υποτιμημένο είδος με μεγαλύτερη σιγουριά.

    Μια τέτοια περίπτωση ταινίας τρόμου με μεγαλύτερο budjet από το συνηθισμένο ήταν και το Happy Birthday To Me του βετεράνου J.Lee Thompson (Τα κανόνια του Ναβαρόνε, Το Ακρωτήρι του Φόβου).
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    A Darker Reality review 

    Το ανεξάρτητο horror του Chris Kazmier είναι ένα remake ενός όχι και τόσο παλιού φιλμ, του Dark Reality (2006) από κάποιον Christopher Hudson.

    Ο υπεύθυνος ήχου και μουσικής επένδυσης του Dark Reality ήταν ο Kazmier ο οποίος νιώθει ότι εμπνεύστηκε από την ιστορία και σκηνοθέτησε το A Darker Reality δύο χρόνια μετά (2008), αλλά μόλις τώρα βρήκε το δρόμο για τα ράφια.

    Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τον πράκτορα Alex Belasco (James C.Burns) που προσπαθεί να αποκαλύψει τη ταυτότητα του 'Ghost' (Daniel Baldwin), έναν μανιακό serial killer που απαγάγει κοπέλες, τις βασανίζει και μόλις αυτές χάσουν το ενδιαφέρον του, τις σκοτώνει.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror review: 2-Headed Shark Attack, A Darker Reality, Tomie: Unlimited, Happy ... Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top