F Επίσημο trailer του Resident Evil: Retribution ...ή διαφήμιση της Sony; - FilmBoy Επίσημο trailer του Resident Evil: Retribution ...ή διαφήμιση της Sony; - FilmBoy
  • Latest News

    Επίσημο trailer του Resident Evil: Retribution ...ή διαφήμιση της Sony;

    Για κάποιο λόγο, φέτος ανυπομονώ περισσότερο για το Underworld Awakening (γεια σου Kate!) παρά για το Resident Evil: Retribution, κάτι που τα τελευταία χρόνια δεν ίσχυε.

    Σήμερα κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο teaser trailer διάρκειας 78', αλλά το 1/3 του αποτελείται από διαφημιστικό της Sony!
    Και δεν εννοώ διαφήμιση πριν το trailer αλλά διαφήμιση ως μέρος του trailer.

    Με ένα μεγαλόπρεπο $296 εκατομμύρια στο box office παγκοσμίως, το Resident Evil: Afterlife αυτονόητα έφερε άλλο ένα κινηματογραφικό sequel του υπερεπιτυχημένου video game και θα'λεγε κανείς ότι το studio χόρτασε λεφτά και τουλάχιστον θα είχε την αξιοπρέπεια να βγάλει ένα κανονικό trailer.

    Αντ'αυτού, το teaser ξεκινά διαφημίζοντας κινητά της Sony με το tagline της καμπάνιας της, ένα tagline που δανείζεται και η ίδια η Milla Jovovich στη ταινία!

    Τρελά πράγματα.






    Resident Evil Retribution teaser trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Επίσημο trailer του Resident Evil: Retribution ...ή διαφήμιση της Sony; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top