F Επιστρέφει ο Jim Carrey στο νέο sequel του Bruce Almighty; - FilmBoy Επιστρέφει ο Jim Carrey στο νέο sequel του Bruce Almighty; - FilmBoy
  • Latest News

    Επιστρέφει ο Jim Carrey στο νέο sequel του Bruce Almighty;

    Γράφει ο Γιώργος Καναρέλης.

    Το περασμένο καλοκαίρι, ο Jim Carrey άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στις συνέχειες απο τις δύο πιο δημοφιλείς και αστείες κωμωδίες του.
    Και για το Dumb & Dumber και για το Bruce Almighty ακούστηκε οτι ετοιμάζονται οι συνέχειες τους.

    Οι αδελφοί Farrelli ήδη προγραματίζουν την συνέχεια του Dumb & Dumber μετά από το The Three Stooges.

    Τώρα η Universal ακολουθεί  τις υποδείξεις του Carrey και έτσι, σύμφωνα με το  Variety  το στούντιο βρίσκεται σε συνομιλίες με τον Jarrad Paul και τον Andrew Mogel, σεναριογράφους  του Time Machine Hot Tub και Yes Man, για να γράψουν ...


    ...το σενάριο της συνέχειας της ταινίας του 2003.

    Στο πρώτο μέρος της  ταινίας είδαμε τον  Μπρους Νόλαν να εχει χάσει την πίστη του προς τον Θεό μέχρι που ο ίδιος ο δημιουργός, που τον ερμήνευσε ο Morgan Freeman, δίνει σ 'αυτόν όλες τις δυνάμεις του.

    Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε αν ο  Freeman, ή ακόμα και η αγαπημένη του Jennifer Aniston θα επιστρέψουν για το sequel, αλλά μάλλον θα το κάνουν.

    Το ερώτημα είναι πού μπορεί να πάει αυτή η κωμωδία με μια νέα ιστορία;
    Στο δεύτερο μέρος Evan Almighty, με τον Steve Carell, έφτιαξε μια Κιβωτό του Νώε.

    Θα μου πείτε, υπάρχουν μπόλικες ιστορίες  της Αγίας Γραφής  που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια σύγχρονη ιστορία, οπότε ελπίζω να καταλήξουμε σε κάτι αξιοπρεπές. 

    Ωστόσο, μετά την αποτυχία του Evan Almighty  στο box office, δεν νομίζω να δούμε τον Tom Shadyac να σκηνοθετεί και αυτό το sequel, εκτός αν Carrey τον θέλει πραγματικά στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

    Ελπίζω ο Θεος να βάλει το χέρι του στην "Δημιουργία" των ταινιών και να δούμε κάτι το πραγματικά ευχάριστο και διασκεδαστικό.

    Θα σας ενδιέφερε ένα Bruce Almighty 2;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Επιστρέφει ο Jim Carrey στο νέο sequel του Bruce Almighty; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top