F Έρχονται τα 3α FilmBoy Awards 2012 - FilmBoy Έρχονται τα 3α FilmBoy Awards 2012 - FilmBoy
  • Latest News

    Έρχονται τα 3α FilmBoy Awards 2012

    Το Φεβρουάριο το FilmBoy θα κλείσει τα 3 χρόνια του - σαν ψέματα μου φαίνεται - αλλά πριν από τα γενέθλια θα γίνουν τα FilmBoy Awards για 3η συνεχή χρονιά, που φέτος φιλοδοξούν να είναι η δημοφιλέστερη κινηματογραφική ψηφοφορία στο ελληνικό ιντερνέτι.

    Όπως κάθε χρόνο, θα χωρίσουμε τις ταινίες του 2011 σε κατηγορίες ανάλογα το είδος, θα γίνει επιλογή των 10 θεωρητικά καλύτερων ανά κατηγορία και από αυτές εσείς οι αναγνώστες του FilmBoy καλείστε να ψηφίσετε τις καλύτερες, σε μια mega-ψηφοφορία που θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα.

    Πέρυσι οι κατηγορίες ήταν: Comedy, Drama, Horror, Science Fiction, Action, Fantasy, Adventure/Thriller, Foreign και Sexy Role.

    Για φέτος, σίγουρα θα προστεθούν τα Superheroes/Comic, ίσως και κάποια άλλη, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν θα υπάρχουν κάποιες από τις περσινές κατηγορίες.
    Για παράδειγμα, δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι κυκλοφόρησαν 10 sci fi και Fantasy ταινίες ή έστω λίγο λιγότερες για να μπορεί να στοιχειοθετηθεί ψηφοφορία.

    Μια άλλη αλλαγή φέτος θα είναι οι πολλαπλές υποψηφιότητες για να αποτρέψουμε περσινά παράδοξα, όπως το να βγαίνει καλύτερη horror ταινία το Piranha 3D γιατί το REC 2 βρίσκονταν στα Foreign!

    Όπως ξέρετε, η θεματική ροή του FilmBoy ακολουθεί την αμερικάνικη διανομή, γι'αυτό και τα FilmBoy Awards θα ξεκινήσουν μόλις ολοκληρώσουμε τις παρουσιάσεις/κριτικές των ταινιών που βγήκαν στις αμερικάνικες αίθουσες μέσα στο 2011.

    Υπομονή λίγες μέρες μόνο και μετά, εσείς έχετε το λόγο.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Έρχονται τα 3α FilmBoy Awards 2012 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top