F Horrorant Weekly: Burke and Hare, Burning Bright, Demons, Sexy Killer - FilmBoy Horrorant Weekly: Burke and Hare, Burning Bright, Demons, Sexy Killer - FilmBoy
  • Latest News

    Horrorant Weekly: Burke and Hare, Burning Bright, Demons, Sexy Killer

    Τώρα που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy ξεκίνησε μια νέα στήλη από την οποία θα βλέπουμε κάθε Τετάρτη τα τέσσερα σπουδαιότερα review/preview ταινιών τρόμου, όπως παρουσιάστηκαν στο Horrorant.

     

    Burke and Hare review

    Οι Αμερικανοί δεν ξέρουν να κάνουν καλές horror comedy, αντίθετα με τους Βρετανούς που έχουν αποδείξει ότι το κατέχουν καλύτερα το αντικείμενο (από το κλασικό Shaun of the Dead μέχρι ακόμα και το προπέρσινο διασκεδαστικό I Sell the Dead).

    Σε αυτή τη μαγιά, πρόσθεσε τον John Landis στη σκηνοθεσία, το δίδυμο Simon Pegg και Andy Serkis στο cast μαζί με την γλυκιά Isla Fisher αλλά και πολλούς χαρισματικούς Βρετανούς ηθοποιούς και οι προσδοκίες ενός καλού horror comedy εκτινάζονται στα ύψη.


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    Burning Bright review


    Το Burning Bright γυρίστηκε μόλις το 2010 και κυκλοφόρησε απευθείας σε dvd στην Αμερική αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο (στην Ελλάδα με τον τίτλο 'Ανθρώπινο Θήραμα').

    Βάλτε στο μπλέντερ μια σέξυ, ορφανή, νεαρή κοπέλα, τον αυτιστικό αδερφό της, έναν ψυχάκια πατριό, έναν τυφώνα, ένα σπίτι χωρίς έξοδο διαφυγής, μια διαθήκη, μια πεινασμένη τίγρη και έχετε ένα απολαυστικό μείγμα ενός γεμάτου σασπένς low buget θρίλερ.


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.




    Demons (1985)


    Αρκετά χρόνια πριν τo Braindead, τα Scream και τα The Ring κάνουν την εμφάνιση τους στη μεγάλη οθόνη, υπήρχε η λεγόμενη ιταλική σχολή splatter των 80's.

    Ένα χαρακτηριστικό δείγμα της περιόδου εκείνης είναι και το Demons στο οποίο συνεργάστηκαν μερικές από τις πλέον εξέχουσες προσωπικότητες του ιταλικού τρόμου, όπως ο Lamberto Bava (γιος του εξπέρ στο είδος του γοτθικού τρόμου Mario Bava) στη σκηνοθεσία, ο τρισμέγιστος Dario Argento στη παραγωγή και ο Dardano Saccehtti στο σενάριο.


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.




    Sexy Killer review


    Το Ισπανικό Sexy Killer βγήκε στις αίθουσες το 2008 και συμμετείχε στο φεστιβάλ του Toronto εκείνης της χρονιάς.

    Eίναι σκηνοθετημένο από τον Miguel Marti και σε σενάριο του Paco Cabezas και έχει πρωταγωνίστρια την Macarena Gómez (την οποία έχουμε δει ξανά στο λαβκραφτικό Dagon στην αρχή της κινηματογραφικής της καριέρας το 2001).

    Aνήκει στα comedy horror films και είναι απο τις καλύτερες στο είδος της!


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horrorant Weekly: Burke and Hare, Burning Bright, Demons, Sexy Killer Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top