F Η Νέα Γενιά Συντακτών του FilmBoy: Νασος Κυριακίδης - FilmBoy Η Νέα Γενιά Συντακτών του FilmBoy: Νασος Κυριακίδης - FilmBoy
  • Latest News

    Η Νέα Γενιά Συντακτών του FilmBoy: Νασος Κυριακίδης

    Θα ήταν δυνατόν ποτέ να μην βάλω στη παρέα μας έναν άνθρωπο που έστειλε mail ζητώντας συμμετοχή στο FilmBoy κάνοντας 2 μεγάλα ολοκληρωμένα αφιερώματα ως δείγμα γραφής;

    Υποδεχθείτε τον Νάσο που ήδη ανέλαβε το παραμελημένο κομμάτι των animation, αλλά θα τον δείτε και στις Μόνιμες Στήλες και φυσικά στα αφιερώματα του που, σας λέω από τώρα, είναι απίστευτα.

    Το team του FilmBoy ολοκληρώνεται σιγά σιγά.

    Γειά σε όλους! 
    Είμαι ο Νάσος Κυριακίδης, θα συμμετέχω και εγώ στη συντακτική ομάδα του Filmboy και δεν μπορώ καν να εκφράσω πόσο χαρούμενος είμαι. 

    Ξεκίνησα απλώς διαβάζοντας κατά εξακολούθηση το blog και τώρα θα εκφράζω και την προσωπική μου άποψη σε κάποια θέματα σ'αυτό. 
    Το κοινό που έχουμε όλοι είναι η αγάπη για το cinema και τους ανθρώπους του και θα προσπαθήσω να μας μεταφέρω το απίστευτο συναίσθημα που μου αφήνει η κάθε ταινία από όποιο είδος και αν ανήκει, περισσότερο όμως τα animation. 

    Πάντα πίστευα ότι οι ταινίες εκτός από τον ψυχαγωγικό τους ρόλο, έχουν τη δύναμη να μας επηρεάσουν σε πολλούς τομείς και σε διάφορα θέματα στη ζωή μας. 
    Είναι ένα μαγευτικό 2ωρο ταξίδι και εξ αιτίας αυτού θα προσπαθήσω να δώσω το καλύτερό μου εαυτό μέσω του Filmboy.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Νέα Γενιά Συντακτών του FilmBoy: Νασος Κυριακίδης Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top