F Ο αγαπημένος των παραγωγών Daniel Craig σε περισσότερες ταινίες James Bond - FilmBoy Ο αγαπημένος των παραγωγών Daniel Craig σε περισσότερες ταινίες James Bond - FilmBoy
  • Latest News

    Ο αγαπημένος των παραγωγών Daniel Craig σε περισσότερες ταινίες James Bond

    Γράφει ο Κώστας Τσώκος.

    Ο Daniel Craig είχε φάει το καραθάψιμο και κράξιμο της ζωής του πριν κυκλοφορήσει στις αίθουσες το Casino Royale.

    Λένε όμως ότι μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες και έτσι το ντεμπούτο του ως James Bond το 2006 έλαβε εξαιρετικές κριτικές και εδραιώθηκε, όσο και αν μερικοί ακόμη δεν μπορούμε να τον χωνέψουμε.

    Απ'ότι φαίνεται, οι παραγωγοί πίστευαν εξαρχής σε αυτόν και έτσι είχαν ήδη ανακοινώσει ότι υπέγραψε συμβόλαιο για 5 ταινίες.

    Μετά και το μέτριο Quantum of Solace, το επερχόμενο και πολυταλαιπωρημένο Skyfall θα είναι η 3η του ταινία και τώρα έρχεται ο παραγωγός Michael G. Wilson να μας πει ότι θα ήθελε να τον δει σε ακόμα περισσότερες...

    Μιλώντας λοιπόν στο People.co.uk δήλωσε τα εξής:


    "Ο Daniel Craig έχει γίνει ένας καταπληκτικός Bond ενώ είναι εξίσου θαυμάσιος και σαν ηθοποιός και σαν άνθρωπος.Οι φαν τον αγαπούν και δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερος ηθοποιός για να παίξει το ρόλο.
    Επίσης, τα γυρίσματα του Skyfall έχουν πάει πολύ καλά μέχρι τώρα και θα ήθελα ο Daniel να ξεπεράσει το ρεκόρ του Roger Moore tων 7 ταινιών και να παίξει σε 8! 

    Αλλωστε είναι μια πραγματική απόλαυση να τον έχεις τριγύρω μιας και παίρνει το ρόλο του πολύ σοβαρά και πραγματικά δεν υπάρχει κανένας πιο παθιασμένος απ'αυτόν που να θέλει να δουλέψουν οι ταινίες.
    Είναι το όνειρο κάθε κινηματογραφιστή.
    Γι'αυτό και όταν τελειώσουμε με τα γυρίσματα του Skyfall, θα ήθελα να συζητήσουμε την προοπτική του να παίξει σε παραπάνω ταινίες, απ'όσες αρχικά είχαμε συμφωνήσει."

    Όσο για το Skyfall δήλωσε:

    "Πολύς κόσμος έχει πει ότι ο Daniel Craig είναι ο αγαπημένος τους James Bond μετά τον Sean Connery και δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί τους.Έτσι στο Skyfall, ο Daniel μαζί με το σκηνοθέτη Sam Mendes, επαναφέρουν μια πιο 60's αίσθηση κοντά στο στυλ των ταινιών του Connery.
    Πιστεύω αυτό επιθυμούσαν διακαώς και οι φαν.
    Εδώ τα περιτριγυρίζει όλα ένα μαγικό άγγιγμα από Goldfinger και είναι όλα πολύ συναρπαστικά.
    Ανυπομονώ να δει ο κόσμος την ταινία, μιας και πιστεύω ότι δημιουργούμε έναν πολύ ιδιαίτερο Bond."

    Μετά από αυτό όλο αυτό το ...Craig worshipping, μπορώ να πω ότι ακόμα και αν ο ηθοποιός δεν έχει κατακτήσει τους πάντες, σίγουρα οι παραγωγοί τον εμπιστεύονταν και τον εμπιστεύονται πλέον τυφλά!

    Και περιμέναμε εξαρχής με την προσθήκη Q και Moneypenny έστω και αλλαγμένους (νεαρός Q στο πρόσωπο του Ben Whisaw, μαύρη (!) Moneypenny η Naomi Harris) ότι το επερχόμενο Skyfall θα είναι πιο πιστό στο κλίμα των παλιών Bond, με κάποιες απαραίτητες ανανεώσεις.

    Και με ηθοποιούς όπως οι Ralph Fiennes και Javier Bardem, πάμε για Μποντικό οσκαράκι!
    Αρκεί να μην καταντήσει cheesy με τα γκάτζετς και φυσικά να κρατήσουν όσο γίνεται, το σκληροτράχηλο στυλάκι του Craig.

    Μωρέ ας είναι το Skyfall έστω και ελάχιστα καλύτερο απ'το Quantum of Solace και ας κρατήσουν τον Craig μέχρι να πάρει σύνταξη!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο αγαπημένος των παραγωγών Daniel Craig σε περισσότερες ταινίες James Bond Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top