F Η Charlotte Gainsbourgh στο πορνό Nymphomaniac του Lars von Trier - FilmBoy Η Charlotte Gainsbourgh στο πορνό Nymphomaniac του Lars von Trier - FilmBoy
  • Latest News

    Η Charlotte Gainsbourgh στο πορνό Nymphomaniac του Lars von Trier

    Γράφει ο Γιώργος Καναρέλης.

    Το ότι ο Lars Von Trier εκτός απο σκηνοθετάρα είναι και περιπτωσάρα το έχουμε καταλάβει.

    Το οτι επίσης η Charlotte Gainsbourg δεν είναι και πολύ ντροπαλή σαν ηθοποιός το συνειδητοποιήσαμε όταν είδαμε τις σοκαριστικές της σκηνές στο Antichrist.

    Οπότε ας μην μας κάνουν και μεγάλη εντύπωση τα δημοσιεύματα του Variety που τους θέλουν να συνεργάζονται ξανά, αυτή τη φορά σε ταινία πορνό.

    Ναι καλά διαβάσατε, η νέα ταινία του εκκεντρικού αλλά συγχρόνως πρωτοποριακού σκηνοθέτη θα έχει τον τίτλο  Nymphomaniac και θα πραγματεύεται την σεξουαλική ανάπτυξη μιας γυναίκας από τη γέννηση μέχρι την ηλικία των πενήντα.

    Το επερχόμενο ερωτικό έπος του Δανού σκηνοθέτη λέγεται οτι θα είναι ...


    ...χωρισμένο σε οκτώ κεφάλαια και θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδοχές, σε ελαφρύ πορνό και σε σκληρό.

    Όταν το έργο αυτό ανακοινώθηκε για πρώτη φορά, ο von Trier εξήγησε την προσέγγισή του στο Entertainment Weekly λέγοντας:

    "Δεν μπορώ  να κάνω μια ταινία για τη σεξουαλική εξέλιξη μιας γυναίκας από το μηδέν ως τα πενήντα της, χωρίς να δείξω διείσδηση.
    Ξέρω ότι είναι κάτι πολύ Ευρωπαικό, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι μια ταινία πορνό.
    Κατά κύριο λόγο πρόκειται για μια ταινία με πολύ σεξ και επίσης πολλή φιλοσοφία."

    Το Variety επίσης αναφέρει οτι το σενάριο της καλάρεσε της Gainsbourg που δήλωσε οτι 'η ταινία θα είναι μια εξερεύνηση της ερωτικής ζωής της γυναίκας.'

    Η Gainsbourg να θυμίσω οτι θα είναι η τρίτη φορά που θα συνεργαστεί με τον Lars von Trier μετα το "Antichrist " και το "Melancholia".
    Αφού την παλεύει μαζί του τι να πώ, μαγκιά της.

    Ακούγεται επίσης οτι στην ταινία μπορεί να συμμετέχουν ο Stellan Skarsgård και ο Willem Dafoe αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα.

    Ο Skarsgård είπε '...ο Lars μου τηλεφώνησε και μου είπε: « Stellan, η επόμενη ταινία μου θα είναι πορνό και θέλω να παίξεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο». 
    Στη συνέχεια, όμως μου είπε «Όμως δεν πρόκειται να γα ...εις".
    Πω, άκυρο που του ριξε ε;
     
    Ο Τrier πάντως μπορεί να κοιμάται ήσυχος καθώς ο αρμόδιος εισαγγελέας τον έκρινε αθώο για τα ψιλοναζίστικα σχόλια που έκανε στο φεστιβάλ των Καννών, δηλώνοντας πως "δεν υπήρξε καμία πρόθεση από την πλευρά του  κ. Φον Τρίερ να δικαιολογήσει τα εγκλήματα πολέμου, εκφραζόταν σε μια γλώσσα που δεν είναι η μητρική του κάτω απο  πολύ αγχωτικές συνθήκες ."
    Την σκαπουλάρατε κύριε Trier.

    Αλλά θα ήθελα μια διευκρίνηση για ποιό λόγο θα βγεί σε δύο εκδοχές η ταινία - εξερεύνηση της γυναικείας σεξουαλικότητας εφόσον δεν έχετε σκοπό να προκαλέσετε;

    Τέλος πάντων δεν θέλω να το κρίνω αρνητικά πριν το δώ γιατι ο Δανός ομολογουμένως μας έχει χαρίσει διαμάντια μεχρι στιγμής.
    Εσείς τι λέτε;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Charlotte Gainsbourgh στο πορνό Nymphomaniac του Lars von Trier Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top