F The Vow trailer: Η Rachel McAdams επιστρέφει σε ιστορία του Nicholas Sparks - FilmBoy The Vow trailer: Η Rachel McAdams επιστρέφει σε ιστορία του Nicholas Sparks - FilmBoy
  • Latest News

    The Vow trailer: Η Rachel McAdams επιστρέφει σε ιστορία του Nicholas Sparks

    Δε θα ήταν υπερβολή να πω ότι η FilmBoy favorite Rachel McAdams χρωστάει πολλά για τη καριέρα της στον Nicholas Sparks και τα βιβλία του.

    Το The Notebook το 2004 την σύστησε ουσιαστικά στο Hollywood (μαζί με το Mean Girls την ίδια χρονιά) και την έκανε την πιο in demand νεαρή ηθοποιό.

    Δεν είναι έκπληξη λοιπόν που επιστρέφει με άλλο ένα προβλέψιμο μεν δακρύβρεχτο δε αισθηματικό μυθιστόρημα του Sparks, το The Vow.

    Περίπου ίδια διαδρομή φαίνεται να ακολουθεί και ο Channing Tatum ο οποίος μετά το περσινό Dear John και μετά από δοκιμές στα action και την κωμωδία (βλ. 21 Jump Street) επιστρέφει στα ρομάντζα.

    Το The Vow σκηνοθετεί ο Michael Sucsy και είναι η ιστορία ενός άνδρα που προσπαθεί να ξανακερδίσει τη καρδιά της γυναίκας του όταν αυτή παθαίνει αμνησία από ένα ατύχημα.

    Είχαμε δει ένα 1ο trailer τον Ιούνιο και το νέο που κυκλοφόρησε δεν έχει πολλά νέα πράγματα.

    Βγαίνει στις αίθουσες στις 10 Φεβρουαρίου 2012.
    Πώς σας φαίνεται;






    The Vow trailer 2 by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Vow trailer: Η Rachel McAdams επιστρέφει σε ιστορία του Nicholas Sparks Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top