F Ο δημιουργός του The Incredibles μιλάει για πιθανό sequel - FilmBoy Ο δημιουργός του The Incredibles μιλάει για πιθανό sequel - FilmBoy
  • Latest News

    Ο δημιουργός του The Incredibles μιλάει για πιθανό sequel

    Γράφει ο Κώστας Τσώκος.

    Ο Brad Bird μας έρχεται ζεστός ζεστός με το επερχόμενο και όπως φαίνεται σπιντάτο Mission Impossible: Ghost Protocol.

    Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα αφήσει έτσι εύκολα το animation, τον χώρο δηλαδή που τον έκανε γνωστό.

    Οι φαν έχουν ακούσει από καιρό ότι σχεδιάζεται ένα sequel στο Increbibles, με τον Bird λογικά να ... πετάει από χαρά μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά όπως δήλωσε και στο Movies.com..:



    "Είμαι ανοιχτός στην ιδέα ενός sequel, δεν θέλω όμως να το κάνω απλώς για να το κάνω αλλά επειδή έχω κάτι στα χέρια μου που θα είναι εξίσου καλό ή και καλύτερο απ'την πρώτη ταινία.

    Το Toy Story 2 για παράδειγμα ήταν για μένα το τέλειο sequel, γιατί σεβάστηκε απόλυτα το πρώτο φιλμ βρίσκοντας τρόπους για να πάει την υπόθεση παραπέρα αλλά χωρίς να 'πουλάει' τους χαρακτήρες του.

    Αν μου έρθει λοιπόν μια ιδέα που θα είναι για το Incredibles ό,τι ήταν αντίστοιχα το Toy Story 2 για το 1ο, τότε θα το έκανα αμέσως."

    Μια ακόμα απόδειξη της ειλικρίνειας και του φιλότιμου του σκηνοθέτη είναι και όσα είπε παρακάτω:

    "Έχω απλά μερικές καλές ιδέες που θα μπορούσαν να ενσωματωθούν στο sequel αλλά δεν έχω κάτσει πραγματικά κάτω για να τις ενώσω σε μια ενιαία πλοκή.

    Δεν έχω ολοκληρώσει ακόμη στο μυαλό μου την ταινία και το τελευταίο που θα θελα να κάνω είναι να την βγάλω όπως όπως επειδή έτσι κι αλλιώς θα έχουμε μεγάλο άνοιγμα σε εισπράξεις."

    Να τα ακούτε αυτά εκεί πέρα χαρτογιακάδες των εταιρειών και να παίρνετε το καλό παράδειγμα, γιατί μου φαίνεται ότι ο χώρος του animation δεν έχει μολυνθεί ακόμη στον ίδιο βαθμό από τις αρπαχτές.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο δημιουργός του The Incredibles μιλάει για πιθανό sequel Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top