F Ο Τιτανικός επιστρέφει στις αίθουσες σε 3D από τον ίδιο τον Cameron (trailer) - FilmBoy Ο Τιτανικός επιστρέφει στις αίθουσες σε 3D από τον ίδιο τον Cameron (trailer) - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Τιτανικός επιστρέφει στις αίθουσες σε 3D από τον ίδιο τον Cameron (trailer)

    Σήμερα θα σας γυρίσω λίγα χρόνια πίσω, ξεκινώντας από το 1997 όταν έκανε την εμφάνιση του Ο Τιτανικός – η πρώτη και μοναδική βιντεοκασέτα που αγόρασα στην Deluxe έκδοση της, με τη special συσκευασία και όλα.

    Το Titanic του James Cameron παραμένει το 2ο μεγαλύτερο blockbuster εισπρακτικά στην Αμερική με $600 εκατομμύρια εισπράξεις μετά το Avatar ($760 εκατομμύρια), και χωρίς το έξτρα 3D εισιτήριο.

    Κάποια από αυτά τα χρήματα, ο Cameron τα επένδυσε στη μετατροπή του Τιτανικού σε 3D …και πριν βιαστείτε να γκρινιάξετε για τα post 3D (τα οποία είναι όντως μεγάλη απάτη στη καλύτερη και ανθυγιεινά στη χειρότερη), διαβάστε τι έχει να πεί ένας κριτικός του Slashfilm ο οποίος είδε ένα 18λεπτο από τη νέα τρισδιάστατη έκδοση της ταινίας:

    To 3D φαίνεται σχεδόν σαν γυρισμένο σε 3D - στη πραγματικότητα, αν δεν είχα δει τη ταινία θα με έπειθε ότι είναι γυρισμένη σε 3D.

    Μπορεί να βοήθησε το γεγονός ότι η κινηματογράφηση του Cameron είναι συνήθως αργή και σταθερή και συγκροτημένη για βάθος.
    Σίγουρα βοηθούν και τα $20 εκατομμύρια που ξόδεψε ο Cameron για τη μετατροπή, καθώς και ο ένας ολόκληρος χρόνος που του πήρε για να το κάνει – χρόνος και ποσά που οι νέες κυκλοφορίες δεν είναι διατεθειμένες να ξοδέψουν, γι’αυτό και το αποτέλεσμα σε αυτές δε βλέπεται.

    Το 3D Titanic θα βγει στις αίθουσες στις 6 Απριλίου.
    Θα πηγαίνατε να ξαναδείτε τον Τιτανικό σε 3D;

    Ακούγοντας όλα αυτά, εγώ θα πήγαινα να το ξαναδώ για 8η ή 9η φορά.

    Το trailer που κυκλοφόρησε δεν είναι σε 3D αλλά το έχω σε υψηλότατη ανάλυση (όσο αντέχει ο υπολογιστής σας), όπως σχεδόν όλα τα trailer και νομίζω αξίζει τον κόπο να το δείτε.





    Titanic 3D trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Τιτανικός επιστρέφει στις αίθουσες σε 3D από τον ίδιο τον Cameron (trailer) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top