F Σεξομανιακό trailer του Shame με τον Michael Fassbender και τη Carey Mulligan - FilmBoy Σεξομανιακό trailer του Shame με τον Michael Fassbender και τη Carey Mulligan - FilmBoy
  • Latest News

    Σεξομανιακό trailer του Shame με τον Michael Fassbender και τη Carey Mulligan

    Η δεύτερη συνεργασία του σκηνοθέτη Steve McQueen με τον Michael Fassbender έτυχε καλής υποδοχής στο δρόμο του προς τα φεστιβάλ (Βενετία, Toronto).

    Στο Shame o περιζήτητος αυτή την εποχή ηθοποιός υποδύεται τον Gothamite Brandon, έναν σεξομανή που χρησιμοποιεί τη μανία του ως μέσο για να κρατάει τα συναισθήματα μακριά του.

    Ο τρόπος ζωής του όμως θα αλλάξει όταν η μικρότερη αδερφή του (Carey Mulligan), που είναι εξίσου προβληματική, θα έρθει να μείνει μαζί του.

    Αν και προβάλλεται καιρό τώρα στα φεστιβάλ, δεν είχαμε δει κάποιο trailer ως τώρα, αλλά η Fox Searchlight που αγόρασε τη ταινία στο Toronto και θα τη βγάλει στις αίθουσες στις 2 Δεκεμβρίου, έβγαλε το επίσημο trailer στη κυκλοφορία.

    Το Shame σίγουρα θα πάρει ένα NC-17 rating λόγω των άφθονων γυμνών, αλλά ο Fassbender ακούγεται ότι έχει από τώρα κλεισμένη την υποψηφιότητα.

    Δείτε το trailer του Shame και αφήστε τα σχόλια σας.





    Shame trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Σεξομανιακό trailer του Shame με τον Michael Fassbender και τη Carey Mulligan Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top