F Οι χαρακτήρες του Sin City επιστρέφουν στις νέες ιστορίες του Sin City 2 - FilmBoy Οι χαρακτήρες του Sin City επιστρέφουν στις νέες ιστορίες του Sin City 2 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι χαρακτήρες του Sin City επιστρέφουν στις νέες ιστορίες του Sin City 2

    Γράφει ο Κώστας Τσώκος.

    Το Sin City 2 είναι μια απ΄τις ταινίες που περιμένουμε πως και πως.
    Λογικό όταν με τόσες αναβολές μας είχαν κάνει τα νεύρα τσατάλια.

    Αν θυμάστε τα είχαμε ξαναπεί πριν λίγο καιρό από δω και μάλιστα μας είχε χαροποιήσει το γεγονός ότι επιτέλους άρχισε να γράφεται το σενάριο.

    Βασικά αυτό που ξέραμε είναι πως ήταν ήδη έτοιμο, με τις κάμερες να ρολάρουν πριν το τέλος του έτους.

    Το MTV είχε κάποια νεότερα απ'τον δημιουργό του κόμικ Frank Miller, ο οποίος ξεκαθάρισε τελικά ότι το σενάριο θέλει λίγη δουλίτσα ακόμη, με τα γυρίσματα να μετατίθενται για την άνοιξη του 2012.

    Μας επιβεβαίωσε επίσης ...



    ...τις έντονες φήμες για επιστροφή των χαρακτήρων Nancy Callahan (Jessica Alba) και Marv (Mickey Rourke).

    Διαβάστε παρακάτω, τις επακριβείς δηλώσεις του:

    "Το Sin City 2 θα είναι κυρίως η διασκευή της ιστορίας 'A Dame To Kill For', αλλά θα περιλαμβάνει μια ακόμα μικρή ιστορία που θα λέγεται 'Just Another Saturday Night' συν δυο νέες ιστορίες.

    Η μία από αυτές θα αφορά την Nancy Callahan, μάλιστα ήταν δική μου σύλληψη προκειμένου να δέσουμε κάπως την καινούρια ταινία με την 1η της σειράς."

    Όπως ξέρουμε η βασική ιστορία είναι prequel του Sin City, με τις υπόλοιπες που αναφέρθηκαν να λειτουργούν και παράλληλα με τα γεγονότα της 1ης ταινίας. 


    Αυτό που προβληματίζει είναι ο Mickey Rourke που είχε δηλώσει πριν λίγα χρόνια ότι δεν θέλει να επιστρέψει (ντροπή σου Mickey!).
     
    Όμως πέρα απ΄το Dame To Kill For στο οποίο εμφανίζεται, η ιστορία Just Another Saturday Night έχει και αυτή για πρωταγωνιστή τον Marv και δρούσε παράλληλα με την ιστορία That Yellow Bastard που είδαμε στο 1ο φιλμ!

    Οπότε ή θα πρέπει να βρουν κάποιο τρόπο να βγάλουν το χαρακτήρα ή απλά να αναθέσουν το ρόλο σε άλλον ηθοποιό.

    Σίγουρα θα επιστρέψουν πάντως οι Gail (Rosario Dawson), Miho (Devon Aoki), Manute (Michael Clarke Duncan) και ο Dwight McCarthy (Cline Owen) που όπως και στο κόμικ θα είναι ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, έχοντας μάλιστα υποστεί ισχυρή επανόρθωση στο πρόσωπο μέσω χειρουργίου.

    Όλα αυτά συνέβησαν μεταξύ του A Dame to... και του The Big Fat Kill, το οποίο εκτυλίσσονταν στην 1η ταινία.

    Επίσης να σας θυμήσω μέσω του σκηνοθέτη Robert Rodriguez ότι η μία καινούρια ιστορία θα λέγεται 'The Long Bad Night', οπότε μετά και τις δηλώσεις του Miller μας έμεινε ένας ακόμη τίτλος μόνο.

    Διόλου παράξενο αν έχετε μπερδευτεί και σεις μαζί μου με τόσους τίτλους.
    Ξεκινήστε τα γυρίσματα επιτέλους αγαπητοί Miller και Rodriguez και αφήστε τις λεπτομέρειες λέω γω.

    Πριν αρχίσουμε να παίρνουμε όλοι χάπια...
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι χαρακτήρες του Sin City επιστρέφουν στις νέες ιστορίες του Sin City 2 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top