F Horror Trailer Park: Episode 17 - FilmBoy Horror Trailer Park: Episode 17 - FilmBoy
  • Latest News

    Horror Trailer Park: Episode 17

    Εν αναμονή του Horror blog που έρχεται (τις πρώτες μέρες της επόμενης εβδομάδας) από το διεστραμένο μυαλό που δημιούργησε το FilmBoy , συνεχίζουμε τα επεισόδια του Horror Trailer Park όπου βλέπουμε μαζί επιλεγμένα νέα trailer ταινιών τρόμου που κυκλοφορούν.

    Ταινίες που δε θα βρείτε αλλού, που ίσως δεν μπορέσουν να προβληθούν καν στις αίθουσες (σίγουρα όχι στις δικές μας) και ταινίες με περιεχόμενο κάπως ...τραβηγμένο, γι’αυτό και καλείστε να τις παρακολουθήσετε μόνο αν είστε fan των θρίλερ. 


    Στο 17ο επεισόδιο θα δείτε πρωτόγονα κορίτσια στο The Woman, συναισθηματικούς βρυκόλακες στο sequel The Howling: Reborn, Αφρικάνικα ζόμπι στο The Dead και μεταφυσικά τηλεφωνήματα στο The Caller.

    Δείτε στη συνέχεια όλα τα trailer και …you have been warned.  





    The Woman 

    Το θρίλερ για το οποίο μιλάνε όλοι στα forum αυτή την εποχή είναι το The Woman του Lucky McKee, ένα exploitation που κέρδισε την αναγνώριση από το φετινό Sundance.

    Ένας οικογενειάρχης βρίσκει μια πρωτόγονη γυναίκα στο δάσος και αποφασίζει να την αλυσοδέσει στον στάβλο του για να την εκπολιτίσει.

    Η κινηματογράφηση είναι κάπως περίεργη (αν δείτε το trailer θα καταλάβετε τι εννοώ) αλλά δεν παύει να είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα θρίλερ φέτος.




    The Howling: Reborn

    Αν και θα μπορούσαν (και θα όφειλαν) να κάνουν ένα βίαιο sequel με βάναυσους λυκανθρώπους όπως το πρώτο φιλμ, το The Howling: Reborn του Joe Nimziki φέρνει μάλλον σε Twilight.

    Ένας καθόλου δημοφιλής έφηβος (Landon Liboiron, ο τύπος από το Altitude αν θυμάστε)  τα φτιάχνει με τη κούκλα του σχολείου.

    Έλα όμως που το μυστικό της οικογένειας λέει ότι ο μικρός πρόκειται να γινει λυκάνθρωπος!

    Ώρα που διάλεξαν…





    The Dead

    Εδώ είναι σοβαρά τα πράγματα.
    Το νέο zombie movie των αδερφών Ford συζητιόταν επί χρόνια και επιτέλους για αυτούς που το περίμεναν φτάνει στις Αμερικάνικες αίθουσες την άλλη βδομάδα.

    Εμείς έχουμε το ακατάλληλο trailer που βγήκε πριν λίγες βδομάδες για μια ταινία που λέγεται ότι είναι η πιο original zombie ταινία της χρονιάς.

    Ο Λοχαγός Brian Murphy βρίσκεται σε δύσκολες καταστάσεις και για να διαφύγει συμμαχεί με τον ντόπιο Daniel Dembele για να βρουν το δρόμο προς την έξοδο μιας χώρας που αφανίζεται και γεμίζει από ζόμπι.

    Δε χρειάζεται να σας πω να δείτε το trailer …γιατί θα ζαλιστείτε από τα καλά λόγια που αναφέρονται.
     


    The Dead trailer by FilmBoy-gr


    The Caller


    Το μεταφυσικό θρίλερ του Matthew Parkhill με τίτλο The Caller βρίσκεται ήδη στα ράφια των DVD-άδικων της Αμερικής αλλά έστω και καθυστερημέα, πρέπει να δείτε το trailer.

    Μια προβληματική χωρισμένη γυναίκα (Rachelle Lefevre, η Victoria του Twilight που φέτος είδαμε στο Casino Jack και το Barney’s Version) ταλαιπωρείταο από μυστήρια τηλεφωνήματα από μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι μιλάει από το παρελθόν.

    Για κάποιο απροσδιόριστο λόγο, το trailer μου άρεσε.



    The Caller trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror Trailer Park: Episode 17 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top