F Ο Eddie Murphy είναι ο νέος παρουσιαστής της απονομής των Όσκαρ! - FilmBoy Ο Eddie Murphy είναι ο νέος παρουσιαστής της απονομής των Όσκαρ! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Eddie Murphy είναι ο νέος παρουσιαστής της απονομής των Όσκαρ!

    Όπως συμβαίνει κάθε Σεπτέμβριο, άρχισαν οι ειδήσεις για την απονομή των Όσκαρ, με πρώτη φυσικά το ποιος θα παρουσιάσει την επόμενη τελετή που θα διεξαχθει στις 26 Φεβρουαρίου 2012.

    Παραδόξως, η φημολογία τελείωσε νωρίς καθώς μόλις τη Κυριακή πρωτοεμφανίστηκε το όνομα του Eddie Murphy και δυο μέρες αργότερα επιβεβαιώθηκε.

    Ο πρωταγωνιστής του επερχόμενου Tower Heist φέρεται να έχει συμφωνήσει να παρουσιάσει την απονομή, αν και υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες που θα πρέπει να ξεκαθαριστούν.

    Αυτή μπορεί να είναι καλή είδηση, αρκεί ...




    ...να είναι ο παλιός αστείος Eddie Murphy του Beverly Hills Cop και του απίστευτου Bowfinger και όχι ο πρόσφατος επιτηδευμένος του Imagine That και του Meet Dave.

    Ο Eddie είναι φυσικό ταλέντο στη σκηνή και οτιδήποτε τον επαναφέρει στις παλιές stand-up comedy ρίζες του, θα το καλοδεχτούμε.

    Όσο για τους φαν του Billy Crystal, ενός από τους πιο δημοφιλής παρουσιαστές των Όσκαρ, το Deadline λέει ότι θα έχει κάποιο ρόλο στη τελετή.

    Θα δούμε.
    Πάντως, χειρότερη επιλογή από τον κοιμισμένο twiter-άκια James Franco δε θα μπορούσαν να κάνουν, όσο και να προσπαθήσουν.

    Εσείς ποιον θα θέλατε για παρουσιαστή των Όσκαρ;
    Τί λέτε για την επιλογή του Eddie Murphy;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Eddie Murphy είναι ο νέος παρουσιαστής της απονομής των Όσκαρ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top