F Μικρό teaser trailer επιβίωσης για το The Hunger Games - FilmBoy Μικρό teaser trailer επιβίωσης για το The Hunger Games - FilmBoy
  • Latest News

    Μικρό teaser trailer επιβίωσης για το The Hunger Games

    Είναι αδύνατο να προβλέψεις την αρχή ενός franchise που θα αποδειχθεί χρυσορυχείο στο box office και θα συνεχίσει καταλήγοντας μία επιτυχημένη σειρά ταινιών.

    Το Twilight το έκανε να μοιάζει εύκολο, αλλά οι πωλήσεις βιβλίων δεν εξασφαλίζουν την επιτυχία …θυμηθείτε το Percy Jackson & the Olympians, το Eragon ή το Lemony Snicket.

    Αλλά αν υπάρχει κάποια μεταφορά βιβλίου που να μπορεί να βαδίσει στα χνάρια της επιτυχίας της Stephenie Meyers, αυτό είναι σίγουρα το The Hunger Games.

    Η ταινία προορίζεται για τριλογία και βασίζεται στα βιβλία της Suzanne Collins που μιλάνε για μια Αμερική του μέλλοντος στην οποία έφηβοι μάχονται μέχρι θανάτου για τη διασκέδαση των λίγων.

    Το teaser trailer που υποσχέθηκε η Lionsgate έκανε πράγματι την εμφάνιση του στο MTV και είναι διαθέσιμο online (έστω κι αν είναι blocked για την Ελλάδα).

    Πάντως, δεν είναι και για να χαιρόμαστε και πολύ καθώς όπως είπα πρόκειται για teaser στο οποίο παίρνουμε μια πολύ μικρή γεύση από τις ικανότητες της Jennifer Lawrence ως Katniss Everdeen στο τρέξιμο και τη τοξοβολία.

    Το The Hunger Games αργεί – πρεμιέρα στις 23 Μαρτίου 2012 – αλλά εσείς δείτε το μικρό trailer και αφήστε τα σχόλια σας.  





    The Hunger Games teaser trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μικρό teaser trailer επιβίωσης για το The Hunger Games Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top