F Δύο έξυπνες προσθήκες στο cast του G.I. Joe: Retaliation - FilmBoy Δύο έξυπνες προσθήκες στο cast του G.I. Joe: Retaliation - FilmBoy
  • Latest News

    Δύο έξυπνες προσθήκες στο cast του G.I. Joe: Retaliation

    Γράφει ο Bustart. 

    Πολλοί χαρακτήρες στην καινούργια ταινία G.I. Joe, πολλά θέματα για το FilmBoy.

    Μετά τους Dwayne Johnson (Roadblock), Adrianne Palicki (Lady Jaye), RZA (Blind Master), D.J. Cotrina (Flint) και Elodie Yung, δύο ακόμα ηθοποιοί προστέθηκαν στο cast του G.I. Joe 2: Retaliation.

    O Ray - είμαι ο καλύτερος Punisher - Stevenson υπέγραψε για το ρόλο του Firefly, που θα είναι ο κύριος villain του sequel, του οποίου η παραγωγή ξεκίνησε και επίσημα τον Αύγουστο. 

    Ακόμα μια πολύ καλή επιλογή από τον σκηνοθέτη (για τον ηθοποιό) και από τους σεναριογράφους που έβαλαν στο παιχνίδι τον χαρακτήρα του Firefly.

    Φυσικά δεν θυμάμαι ακριβής λεπτομέρειες για το who is του Firefly, που στην original σειρά είχε λίγες εμφανίσεις (6 επεισόδια) σε σχέση με τα comics, αλλά θυμάμαι ...


    ...πως ήταν από τους πιο μυστηριώδης χαρακτήρες της Cobra. 

    Εξπέρ στις πολεμικές τέχνες, αν και κατώτερος του Snake Eyes, τον οποίο προσπάθησε να δολοφονήσει και τελικά όταν τα βρήκε σκούρα ζήτησε τη βοήθεια του Zartan.

    Άλλο αν ο τελευταίος σκότωσε τελικά τον Hard Master και τελικά κατηγορήθηκε ο Storm Shadow.

    Από εκεί άλλωστε ξεκινάει και η κόντρα των δύο ninja masters της σειράς.

    Δουλεύει μόνος, γιατί είναι ο καλύτερος σε αυτό που κάνει, αν ήταν ήρωας σε FPS video game θα χρησιμοποιούσες stealth τακτικές ενώ συχνά ο Cobra Commander τον χρησιμοποιούσε και ως σαμποτέρ. 
    Και τα εκρηκτικά λοιπόν τα παίζει στα χέρια.

    Τέλος την πραγματική του ταυτότητα παρέμενε μυστήριο σε όλη τη διάρκεια της σειράς (νομίζω πως στη 2η σειρά εμφανίστηκε μόλις σε ένα επεισόδιο), ακόμα και ο Cobra Commander δεν γνώριζε ποιος είναι ο Firefly! 

    Σημειωτέον, τρίτος ρόλος του  Ray Stevenson σε ταινία που βασίζεται σε comic (αν και το GI Joe ξεκίνησε από toy series), καθώς φέτος έπαιξε τον ρόλο του Volstagg στο Thor.

    Ένας ακόμα χαρακτήρας που θα δούμε στο sequel του GI Joe είναι αυτός του Mouse ...τον οποίο, όσο κι αν προσπάθησα, δεν μπόρεσα να τον θυμηθώ.

    Το σημαντικό εδώ είναι πως η Paramount τον προορίζει ως το eye-candy της ταινίας, κοινώς να πάρουμε κανένα εισιτήριο από τα νεαρά κοριτσάκια ή και μεγαλύτερα!

    Άλλωστε όταν το δελτίο τύπου της εταιρίας τον χαρακτηρίζει ως “18-year-old Southern charmer” καταλαβαίνεται περί τίνος πρόκειται! 

    Είπαμε, το καρα-παρα-πήγαιναν καλά (...), οπότε δικαιούνται και μια μικρή αμερικανιά! 
    Άλλωστε για ταινία με τους Joe’s μιλάμε!

    Για το ρόλο λοιπόν του Mouse επιλέχτηκε ο Joseph Mazzello, που τον έχουμε δει (όσοι τελοσπάντων το είδατε) στο The Social Network και στη σειρά του HBO, The Pacific.

    Σαν ομάδα ποδοσφαίρου μοιάζει μέχρι τώρα το casting του G.I. Joe: Retaliation.

    Κρατάμε μερικούς παλιούς (Channing Tatum, Ray Park, Byung-hun Lee) για να υπάρχει δέσιμο στην ομάδα, παίρνουμε μερικούς νέους μα ελπιδοφόρους παίχτες ...εμ ηθοποιούς δηλαδή, που θέλουν να διακριθούν (D.J. Cotrona, Adrianne Palicki, Elodie Yung και Joseph Mazzello) κλέβουμε τη μεγάλη μεταγραφή από τον αιώνιο αντίπαλο μας (Dwayne Johnson) προσθέτουμε λίγη ακόμα εμπειρία (Ray Stevenson και RZA) και περιμένουμε πλέον τη μεταγραφή αεροδρομίου (σε επόμενο post)!

    Που και να αρχίσει και η σαιζόν στη μπάλα! (Πήρες διαρκείας Κωνσταντίνε;;;;)
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Δύο έξυπνες προσθήκες στο cast του G.I. Joe: Retaliation Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top