F Harry Potter Day: Η παγκόσμια πρεμιέρα στο Λονδίνο - εικόνες & video - FilmBoy Harry Potter Day: Η παγκόσμια πρεμιέρα στο Λονδίνο - εικόνες & video - FilmBoy
  • Latest News

    Harry Potter Day: Η παγκόσμια πρεμιέρα στο Λονδίνο - εικόνες & video

    Γράφει η Αθηνά Γκαντήραγα.

    'Είσαι μάγος Harry …'

    Με αυτή την ατάκα ξεκίνησε πριν από δέκα ολόκληρα χρόνια η φανταστική ιστορία του Harry Potter που μεγάλωσε και μάγεψε μικρούς και μεγάλους σινεφίλ σε ολόκληρο τον κόσμο.

    Και ναι … όλα τελειώνουν εδώ με την τελευταία μάχη του Μάγου Χάρι με τον κακό Βόλντεμορτ! 


    Η πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας Harry Potter και οι κλήροι του Θανάτου μέρος 2ο έγινε στο Λονδίνο στην Trafalgar square και φυσικά έδωσαν το παρόν όλοι οι συντελεστές και οι χιλιάδες - για να μη πω εκατομμύρια και φανώ υπερβολική, όχι τίποτα άλλο γιατι δε θα χωρούσαν στην Trafalgar Square - φανς, οι οποίοι είχαν κατασκηνώσει κυριολεκτικά και περίμεναν με τις ώρες τους αγαπημένους τους ήρωες. 

    Ο Daniel Radcliff, η Emma Watson, ο Rupert Grint και η Joan Rowling πέρασαν πάνω από τρεις ώρες στο κόκκινο χαλί μοιράζοντας αυτόγραφα στους θαυμαστές των ταινιών Ηarry Potter, ενώ δεν έλειψαν ...



    ...και οι στιγμές συγκίνησης και τα άπειρα δακρυσμένα μάτια για το τέλος του μεγαλύτερου και πιο κερδοφόρου blockbuster όλων των εποχών. 

    Δέκα ολόκληρα χρόνια πέρασαν και οι ήρωες αυτοί μεγάλωσαν και ωρίμασαν μαζί μας... και μέσα από τους ρόλους τους έγιναν παγκόσμια γνωστοί και κέρδισαν κάτι εκατομμύρια δολλάρια.
     
    Να σας πω ακόμα ότι οι ταινίες του Harry Potter έφεραν στα ταμεία της Warner περίπου 6,4 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ περισσότερα από 400 εκατομμύρια αντίτυπα των βιβλίων πουλήθηκαν από το 1997 μέχρι σήμερα!!

     
    Eμείς περιμένουμε να αποχαιρετήσουμε το μικρό μάγο που ... μεγάλωσε, την Τετάρτη 13 Ιουλίου.













    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Harry Potter Day: Η παγκόσμια πρεμιέρα στο Λονδίνο - εικόνες & video Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top