F Η Emma Watson για το Beauty and the Beast παραγωγής Guillermo del Toro - FilmBoy Η Emma Watson για το Beauty and the Beast παραγωγής Guillermo del Toro - FilmBoy
  • Latest News

    Η Emma Watson για το Beauty and the Beast παραγωγής Guillermo del Toro

    Γράφει ο Κωνσταντίνος Τσώκος.

    Όταν έχεις μεγαλώσει μέσα απ'τα παραμύθια δύσκολο να ξεκόψεις.

    Ο λόγος για την πρώην Ερμιόνη Γκρέιντζερ, την αγαπητή μας Emma Watson, η οποία ενηλικιωμένη πλέον και αποχωρώντας απ'τον κόσμο του Harry Potter, είναι υποψήφια να πρωταγωνιστήσει στην ολοκαίνουρια εκδοχή του δημοφιλέστατου παραμυθιού "Η Πεντάμορφη και Το Τέρας".

    Τα σχέδια για τη μεταφορά αυτή είναι του γνωστού μας παραμυθά Guillermo del Toro, ο οποίος από μας ανακυρήσσεται και επίσημα νέος Spielberg, καθώς δεν έχει αφήσει πρότζεκτ για πρότζεκτ αυτόν τον καιρό.

    O μεξικανός σκηνοθέτης βλέπετε, έχει στα σκαριά και ήδη δουλεύει πάνω στο "Pacific Rim" όπου άνθρωποι μέσα σε γιγάντια ρομπότ μάχονται εναντίων εξωγήινων.

    Η Emma απ'την άλλη, ...


    ...είχε προ λίγου καιρού υπογράψει για το 'The Perks of Being a Wallflower' αλλά και για το 'My Week with Marilyn'.

    Οπότε ερχόμαστε στην κλασική περίπτωση όπου αναρωτιόμαστε πως θα στριμώξουν όλοι αυτοί τα προγράμματα τους και θα τα συνδυάσουν, για να μπορέσει να γυριστεί η ταινία.

    Ευελπιστούμε στην πραγμάτωση αυτού του πρότζεκτ ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποια άλλη λεπτομέρεια για σενάριο, υπόλοιπους ηθοποιούς και ημερομηνία κυκλοφορίας.

    Πάντως, αν ο Guillermo παραμείνει στο τιμόνι σίγουρα δεν θα δούμε σημεία και ...Beastly!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Emma Watson για το Beauty and the Beast παραγωγής Guillermo del Toro Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top