F Οι Avengers έρχονται στα πανέξυπνα poster της Marvel - FilmBoy Οι Avengers έρχονται στα πανέξυπνα poster της Marvel - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Avengers έρχονται στα πανέξυπνα poster της Marvel

    Γράφει ο Αργύρης Σταματόπουλος.

    Avengers assemble! 
    Απ’ ότι φαίνεται δεν ενώνονται μόνο οι εκδικητές αλλά και τα posters τους.

    Τις τελευταίες μέρες η Marvel έχει δημοσιοποιήσει τα πρώτα concept art posters της πιο cool και εμπορικής super hero ομάδας του 2012!

    Οι εικόνες βγήκαν στο διαδίκτυο λίγες-λίγες, ξεκινώντας από τον Captain America και τον Iron-Man και τελειώνοντας με τον Hulk.

    Το τρικ στο όλο θέμα είναι ότι αν τις βάλεις στη σειρά τότε δημιουργούν ένα μεγάλο μακρόστενο banner, με όλους τους πρωταγωνιστές του πολυαναμενόμενου blockbuster της επόμενης χρονιάς!

    Ξεκινώντας από αριστερά, έχουμε την φαντασίωση κάθε fan της Marvel, ...



    ...την πανέμορφη Scarlet Johansson στο ρόλο της Natasha Romanoff/Black Widow (Μαύρη Χήρα –όχι ‘μαύρο παράθυρο’, που κάπου το είδα και μου πέσαν τα δόντια!) με νέο κούρεμα.

    Στο background είναι ένα σκάφος, προφανώς της οργάνωσης S.H.I.E.L.D.

    Δίπλα της πετάει ο Iron-Man, ο οποίος θα ενσαρκώνεται για άλλη μια φορά από τον Robert Downey Jr. με απ’ ότι φαίνεται μια νέα πανοπλία, ίσως το Mark VII, αν και στο teaser στο τέλος του Captain America φαινόταν το Mark VI.

    Στο πίσω μέρος έχει τις στιγμές-σταθμούς στην πρόσφατη πορεία του Tony Stark, ως πάνοπλος σούπερ ήρωας. 



     
















    Ακολουθεί ο απίστευτος Hulk, η μορφή ζωής με την καρδιά και το μυαλό ενός μικρού παιδιού και την καταστροφική δύναμη να εξαφανίσει τον πλανήτη.

    Στο ρόλο του ατυχή επιστήμονα Bruce Banner/πράσινου τέρατος Hulk αυτή τη φορά θα δούμε τον Mark Ruffalo, του οποίου το πρόσωπο υπάρχει στο φόντο του poster.

    Επόμενος, και στη μέση του banner, είναι ο Chris Evans στο ρόλο του Human Tor… ουπς! Συγνώμη! …στο ρόλο του Captain America ήθελα να πω.

    Με νέα, πιο σύγχρονη και πιο streamlined στολή, που θυμίζει αυτή που φοράει στα Ultimate Comics (η οποία υπήρχε και σε βιτρίνα στο Comic-Con), ο captain Steve Rogers τείνει το χέρι προς τα μπρος, σαν να δείχνει ότι ηγείται της ομάδας.

    Αν και η παραγωγή δεν το έχει διευκρινίσει αυτό το θέμα, το αν δηλαδή θα είναι αρχηγός ο Captain America, όπως στο Ultimate continuity, ή ο Iron-Man, όπως στο mainstream continuity. 



     
















    Αμέσως μετά, ο Σκανδιναβός θεός του κεραυνού, Thor Odinson, κατεβαίνει από τους ουρανούς με το παντοδύναμο σφυρί του, Mjolnir.

    Ο Chris Hemsworth αναλαμβάνει για ακόμα μια φορά το ρόλο, συνεχίζοντας από την ομώνυμη ταινία που είδαμε τον Μάιο (από την οποία θα επανέλθει και ο Tom Hiddleston ως Loki).

    Κι γι’ αυτόν η παραγωγή έκανε νέα στολή, με νέο θώρακα, και παρόλο που στο poster φαίνεται ότι έχει μανίκια, στο teaser μετά το τέλος του Captain America τον δείχνει ξεμανίκωτο.

    Προτελευταίος στη σειρά, είναι η νέα είσοδος στο roster των κινηματογραφικών Avengers, ο Clint Burton/Hawkeye ή κατά κόσμο Jeremy Renner.

    Είναι ο ήρωας που έχουμε δει λιγότερο από όλους. 

    Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε σε ένα cameo για δυο-τρία λεπτά στο Thor.

    Και βλέπουμε για πρώτη φορά τη στολή του, που επίσης πρέπει να είναι εμπνευσμένη από τα Ultimate comics. 

    Εξάλλου κι ο ίδιος ο Renner είχε δηλώσει ότι η εμφάνιση του δεν θα είχε σχέση με την μπλε-μωβ εμφάνιση του Hawkeye από τα κανονικά comics.

    Στο background είναι το μπροστινό μισό απ’ ότι φαίνεται να είναι το φημισμένο σκάφος Helicarrier, η εναέρια βάση της οργάνωσης S.H.I.E.L.D. και ορμητήριο των Εκδικητών, το οποίο συνεχίζεται στο επόμενο poster και τελευταίο κομμάτι του banner, το οποίο απεικονίζει τα σημαντικότερα στελέχη της S.H.I.E.L.D. 



     
















    Μπροστά-μπροστά, η κεφαλή της οργάνωσης και υπεύθυνος για την δημιουργία και εφαρμογή του σχεδίου ‘Avengers’, ο διευθυντής Nick Fury (Samuel L. Jackson)

    Πίσω του, η επόμενη στην ιεραρχία, Maria Hill, που θα την υποδύεται η Cobie Smulders, γνωστή από τη σειρά ‘How I Met your Mother’, και ο Clark Gregg, γνωστός από το ρόλο του ως πράκτορας Phil Coulson στα Iron-Man, Iron-Man 2 και Thor. 


    Όπως φαίνεται η Marvel Studios σκοπεύει να μας χορτάσει επική περιπέτεια και δράση.

    Μέχρι στιγμής είχε το χώρο και το χρόνο να αναπτύξει τους χαρακτήρες και το υπόβαθρο τους, οπότε μπορεί τώρα άνετα να ξεδιπλώσει όλο το ταλέντο και τις ικανότητες τους στο πεδίο της μάχης.

    Εξάλλου, τόσο αυτοί που θεωρούν ότι ξεχωριστές ταινίες ήταν καλοφτιαγμένες, όσο κι αυτοί που θεωρούν ότι οι ταινίες ήταν γρήγορα και πρόχειρα επεισόδια, συμφωνούν σε ένα πράγμα.

    It all comes down to this!

    Και αναλόγως και το box office, ίσως η Marvel να σκέφτεται την έναρξη μιας νέας τριλογίας με τους πιο γνωστούς της ήρωες μαζεμένους.

    Ανυπομονείτε?

    Δεν είναι τίποτα! 

    9 μήνες και 8 μέρες μείνανε μόνο!

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Avengers έρχονται στα πανέξυπνα poster της Marvel Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top